Cărți cu și despre religie

Unii dintre noi, chiar foarte mulți avem nevoie să credem într-o divinitate, să îi solicităm sprijinul în momentele dificile, să îi mulțumim cu recunoștință în momentele de bucurie, dar mai ales avem nevoie de confirmări că nu vorbim singuri.

Pentru momente grele din viață în care apelăm la divinitate și ne dorim să fie acolo ca să ne asculte și să ne ajute este bine să aflăm din cărți de specialitate cum și când să spunem o rugăciune, care rugăciuni sunt adecvate fiecărui eveniment, care sunt principalele sărbători, cum se țin sărbătorile religioase și posturile de peste an și care trebuie să fie conduita corectă așteptată de la noi.

Poate că este sau poate că nu este nimeni care să ne asculte și să ne ajute divin în rugăciunile noastre, pentru cei ce încă se îndoiesc, dar există cărți cu și despre religie din care pot obține clarificările necesare.

Dacă ești creștin practicant sau nu, dacă ești ateu dar vrei să te documentezi, dacă vrei o lectură cu și despre religie poți alege dintre cele peste 400 de cărți de religie sub prețul de 10 lei sau mai mic din librăria online Libris sau dintre celelalte cărți despre religie cu prețul întreg de pe site.

Nu cred că prisosește în casele de creștini câte o carte de religie care ne clarifică credințele religioase, oricare ar fi acestea. Aceste cărți sunt dovezi ale faptului că și alții au convingeri religioase similare sau identice cu ale noastre, că nu suntem singuri în credințele noastre.

Prețul de 10 lei sau chiar mai puțin pentru o carte este incredibil de mic și vine în sprijinul celor care doresc să își completeze ori să își înființeze o bibliotecă cu volume dintre cele aproximativ 4400 de titluri de cărți pentru toate vârstele și pentru toate preferințele așa cum doar la Libris găsești zilele acestea.

Nu trebuie să alegi neapărat o carte despre religie dacă nu dorești pentru că în librăria online poți să cumperi cărți de povești sau manuale școlare pentru copii, cărți de dezvoltare personală, beletristică pentru tine din oferta de cărți la prețul de 10 lei, cu condiția să te grăbești pentru că stocul este limitat.

Poți cumpăra online cărți de orice valoare dorești dintre cele existente în librăria online, dar dacă valoarea comenzii este de minim 90 lei cu plata la curier nu vei mai plăti taxa de transport de 9,9 lei. La fel și dacă alegi să îți fie livrate cărțile prin poștă în valoare de minim 150 lei nu vei mai plăti taxa de transport de 9,9 lei.

Te invit să viziteźi librăria online libris.ro și să beneficiezi de șansa de a-ți constitui biblioteca sau de a o extinde. Așteptăm cu interes un comentariu la acest articol în care să ne enumeri cărțile pe care le-ai cumpărat online din această promoție ca să ne inspiri și pe noi. Articole cu recomandări de lectură găsești pe acest blog în categoria CĂRȚI.

Sursa articolului: libris.ro

Categorii: Etichete: ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s