O plăcere rafinată: magia muzicii lui André Rieu

 1. O plăcere rafinată: CD-uri și DVD-uri cu André Rieu – magia muzicii lui
  1. Falling In Love In Maastricht (DVD)
  2. Roman Holiday CD+DVD
  3. 100 Greatest Moments (2 CD-uri)
  4. Magic of Musical (DVD)
  5. Under the Stars – Live in Maastricht
  6. Wonderful World – Blu ray disc
  7. Magic Of The Waltz (DVD)
  8. Romantic Moments II CD + DVD
  9. Jolly Holiday (CD + DVD)
  10. Best of Christmas (CD)

Îți place muzica lui André Rieu, ador magia muzicii lui! I-ai ascultat vreodată o piesă sau un întreg concert cu minunata sa orchestră Johann Strauss, cu faimoșii săi invitați în concerte?

Dacă îl cunoști pe André Rieu sau dacă nu îți propun să ne înconjurăm de frumos, să ne bucurăm de acestă plăcere rafinată: magia muzicii lui André Rieu.

Distracție pentru tine, dar și perfectă pentru cadou, o gamă impresionantă de CD-uri, DVD-uri, cărți și articole pentru fani ale lui André Rieu și ale Orchestrei sale Johann Strauss, din care iată câteva exemple:

O plăcere rafinată: CD-uri și DVD-uri cu André Rieu – magia muzicii lui

Falling In Love In Maastricht (DVD)

Spectacol live al violonistului și compozitorului olandez André Rieu înregistrat la concertul său anual din orașul său natal Maastricht. Cântând pentru o mulțime de peste 80.000 de oameni, lui Rieu i se alătură orchestra Johann Strauss, precum și unii invitați speciali, inclusiv Mirusia Louwerse, The Platin Tenors și Lou Bega.

Roman Holiday CD+DVD

 • 1. Johann Strauss Orchestra – Mio Angelo
 • 2. Capriccio Italien
 • 3. Gabriel’s Oboe
 • 4. Felicità
 • 5. Traviata
 • 6. Solitudine
 • 7. Humming Choir
 • 8. Italiano
 • 9. Intermezzo Sinfonico
 • 10. Libiamo
 • 11. Dinner
 • 12. Far l’Amore Comincia Tu
 • 13. Mattinata
 • 14. Bella Ciao
 • 15. Gigi l’Amoroso
 • 16. Arrivederci Roma

„André Rieu, cel mai mare animator de pe pământ te invită în Italia într-o sărbătoare romană cu tema de la Cavalleria Rusticana, Oboeul lui Gabriel, Arrivvederci Roma alături de muzică frumoasă din două dintre cele mai prețuite opere italiene din lume, La Traviata de Verdi și Madame Butterfly de Puccini.

DVD-ul bonus include: André Rieu On Roman Holiday, un comentariu Track-by-Track (20 de minute), Best Of Wonderful World – Extrase din fiecare piesă (33 de minute), Wonderful World, Full Live Video (4:42 min), Mio Angelo, videoclip muzical complet (4:17 minute). Total: aprox. 62 de minute „

100 Greatest Moments (2 CD-uri)

CD 1:1. Jazz Suite No.22. Waltz No.2 (Arr. Andre Rieu)3. An Der Schonen Blauen Donau4. Radetzky Marsch5. Ouvertuere Wilhelm Tell6. Valse De L’empereur7. Rosen Aus Dem Sueden Opus 3888. Concierto De Aranjuez9. Bolero10. Barcarole11. Solveig’s Lied12. Amazing Grace13. Guten Abend, Gut Nacht.

CD 2:1. Romeo & Juliet: Aimer2. My Heart Will Go On3. My Way4. Oh Happy Day5. A Whiter Shade Of Pale6. Der Pate (The Godfather)7. Les Parapluies De Cherbourg (I Will Wait For You)8. Valse No.2 9. Mon Amant De Saint-Jean10. The White Horse Inn11. Tara’s Theme12. Some Day My Prince Will Come13. Somewhere Over The Rainbow14. What A Wonderful World

Magic of Musical (DVD)

Violonistul olandez și Orchestra Johann Strauss interpretează o serie de hituri muzicale. André Rieu este unul dintre cei mai bine vânduti artiști clasici moderni, cu peste 20 de milioane de vânzări în întreaga lume și o serie de turnee de succes în spatele său. 

Rieu a înființat Orchestra Johann Strauss în 1987 cu scopul dublu de a promova muzica de vals pe care o iubește, în timp ce introduce un public mai larg în plăcerile muzicii clasice. Aici Rieu și orchestra sa își îndreaptă atenția asupra cântecelor memorabile din muzicale de scenă, oferind propria lor interpretare a unui număr de melodii populare.

Under the Stars – Live in Maastricht

DVD-ul conține un concert plin de culoare cu peste două ore de melodii frumoase, sopranele lui Rieu, Mirusia Louwerse și Kimmy Skota, tenorii Platin și mai mulți artiști invitați într-un cadru romantic de seară de vară.

Unul dintre spectacolele uimitoare ale nopții este solista sopranei Mirusia Louwerse care interpretează o scenă a lui Mary Poppins și zboară prin aer, deasupra publicului uimit.

Wonderful World – Blu ray disc

Transmisiune live a concertului anual al violonistului și compozitorului olandez André Rieu în orașul său natal Maastricht. I se alătură pe scenă Orchestra Johann Strauss, precum și unii artiști și soliști invitați celebri.

Magic Of The Waltz (DVD)

 • 1. André Rieu – Wiener Bürger (Live In Vienna / 2008)
 • 2. André Rieu – Gold und Silber (Live In Vienna / 2008)
 • 3. André Rieu – Morgenblätter (Live In Vienna / 2008)
 • 4. André Rieu – Seventy Six Trombones (Live At The Radio City Music Hall New York / 2006)
 • 5. André Rieu – The Godfather Waltz (Live At the Radio City Music Hall New York)
 • 6. André Rieu – Clogdance (Live In Hamburg / 2002)
 • 7. André Rieu – The Gypsy Princess (Live in Insel Mainau, Bodensee / 2010)
 • 8. André Rieu – Love Live Forever (Live in Insel Mainau, Bodensee / 2010)
 • 9. André Rieu – Carnaval de Venice (ARV_10 / Live In Bodensee / 2010)
 • 10. André Rieu – Fächerpolonaise (Live in Schönbrunn / 2006)
 • 11. André Rieu – Rosen aus dem Süden (Live in Schönbrunn / 2006)
 • 12. André Rieu – Vieni Sul Mar (Live In Maastricht / 2014)
 • 13. André Rieu – The White Horse Inn (Live In Maastricht / 2014)
 • 14. André Rieu – The Beautiful Blue Danube (Live In Maastricht / 2014)
 • 15. André Rieu – Strauss & Co. (Live In Maastricht / 2014)
 • 16. André Rieu – Menu / André Rieu / Magic of the Waltz

Romantic Moments II CD + DVD

Prezintă melodii frumoase veșnic tinere, hituri din celebre filme din lume, balade și cântece clasice care au atins inimile a milioane de secole. Clasicele romantice de pe album variază de la „Strangers in the Night”, „Sunrise, Sunset”, „The Way Old Friends Do” și „Red Roses for a Blue Lady” până la cântece tradiționale precum „Amazing Grace” și „El cóndor pasa” , melodii clasice precum „Vilja Song”, valsuri îndrăgite precum „By the Beautiful Blue Dunăre”, precum și muzică din filme precum „Lăutari pe acoperiș” sau „Sunetul muzicii”.

Jolly Holiday (CD + DVD)

CD / DVD festiv cu o selecție a celor mai faimoase și iubite melodii de Crăciun și romantice din toate timpurile, precum „Jingle Bells”, „We Wish You a Merry Christmas”, „Visez la un Crăciun alb”, „Silent” Noapte ‘,’ Snowwaltz ‘,’ Hallelujah ‘(Leonard Cohen),’ Walking in the Air ‘,’ Sleigh Ride ‘,’ Oh When the Saints ‘,’ Can’t Help Falling in Love ‘,’ I will follow him ‘ , „Copilul băiatului lui Mary” și „Ce lume minunată”. DVD-ul include un documentar „Making of”, care te duce în culise și oferă spectatorului o ocazie unică de a-l urmări pe André în culise atunci când construiește scena pentru propria sa țară a minunilor de iarnă.

Best of Christmas (CD)

1 Silent Night (Arv_11)
2 Deck The Hall With Boughs Of Holly (Arv_11)
3 Walking In The Air (From „The Snowman”)
4 O Come All Ye Faithful (Arv_11)
5 Sleigh Ride

6 White Christmas (Arv_11)
7 Jingle Bells
8 The Holy City (Arv_11)
9 God Rest You Merry Gentlemen
10 O Holy Night (Arv_11)
11 Petit Papa Noël
12 Go Tell It On The Mountain
13 Ave Maria (Arv_11)
14 O Little Town Of Bethlehem
15 December Lights
16 Hallelujah (Arv_10)

Sper să te bucuri de aceste câteva CD-uri și DVD-uri cu André Rieu, orchestra Johann Strauss și invitații săi pe care le poți cumpăra de la carturesti.ro unde mai găsești alte peste 8000 de CD-uri și DVD-uri cu muzică pentru toate preferințele dacă îți place să asculți muzică.

Dacă vei asculta o singură dată muzica lui André Rieu împreună orchestra Johann Strauss și invitații săi, cu siguranță îți vei dori să o asculți iar și iar, sau cel puțin mie așa mi s-a întâmplat mereu. Recomandă-ne în comentarii genul de muzică și soliștii pe care îi preferi.

Sursa articolului: carturesti.ro

Sursa fotografiilor: carturesti.ro

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s