Produsele cosmetice naturale Le Chatelard 1802

Istoria mărcii Le Chatelard 1802 începe în anul 1802, iar colina Le Chatelard, în vârful căreia tronează o mică și veche biserică, dă numele intreprinderii familiale cât și zonei unde se află și functionează astăzi vechea fermă și atelierele de producție Le Chatelard 1802.

De secole, Le Chatelard 1802 s-a concentrat pe producția și livrarea de materii prime pentru fabricanții de produse finite, momentul de cotitură întâmplându-se în anii 1990, când intreprinderea a decis să își lanseze propria gamă de produse, bazându-se pe experiența de două secole de muncă susținută de pasiunea pentru lavandă și profunda expertiză în cultivarea acestei plante emblematice pentru Provence, Franța.

Compania este la fel de cunoscută și pentru parfumurile bazate pe uleiurile esențiale, baza pentru toate produsele Cosmetice Naturale Le Chatelard 1802, începând de la Săpunurile Naturale de Marsilia până la Ape de Toaletă, Parfumuri Naturale Ambientale, Cosmetice, Seturi Cadou și multe alte produse unice în România și imbatabile din punct de vedere calitate/preț.

Gamele de parfumuri sunt din trei categorii: parfumuri pentru lenjeria de pat, parfumuri vaporizatoare pentru mediul ambiental și parfumuri pentru corp.

Familia Montaud ne propune, sub marca Le Chatelard 1802, prin savonnerie.ro în calitate de distribuitor exclusiv în România al produselor sale, cea mai completă gamă de produse, începând de la Florile de Lavandă de Provence și Săpunurile Naturale de Marsilia, la Ape de Toaletă și Cosmetice, de calitate, grație acelui ”savoir faire” original, o gamă largă și complexă de produse destinată celor mai pretențioase gusturi la prețuri accesibile.

Originare din Franța, savonnerie.ro aduce în România cea mai complexă și largă gamă de produse cosmetice naturale fabricate artizanal în Franța pe baza experienței de secole, la prețuri fără concurență.

Acum oricine poate folosi și se poate bucura de Săpunurile Naturale de Marsilia veritabile Le Chatelard 1802 – singura rețetă de săpun natural atestată de secole – parfumuri și cosmetice naturale, la prețuri competitive cu oferta existentă pentru produse naturale.

Astfel, comparativ cu alte produs de pe piață, Le Chatelard 1802 oferă produse cosmetice naturale, la prețuri cu mult mai mici decât alternativele. Gama de produse naturale pentru baie și îngrijirea corpului asigură o piele fină, catifelată, hidratată și suav parfumată pe durata întregii zile și contribuie la sănătatea pielii pe termen lung.

Multitudinea de sortimente satisfac orice gusturi – de exemplu, sunt disponibile aproape 100 de parfumuri și sortimente diferite de săpunuri în portofoliu, Le Chatelard 1802 inovând în permanență și dezvoltând noi parfumuri pe bază de uleiuri esențiale veritabile – parfumuri identic naturale.

Lavanda de Provence Le Chatelard 1802 și produsele originale pe bază de lavandă oferă calitatea acestei plante emblematice cultivată la munte, la altitudini mari: parfum maxim și persistență de peste un an a săculeților cu flori de lavandă de Provence.

Clientul Le Chatelard 1802 România prin savonnerie.ro este consumatorul modern, interesat de beneficiile clare ale produselor cosmetice naturale la un preț accesibil și este doritor să afle cât mai multe despre acestea, cât și orice persoană interesată de produse de calitate pentru igiena personală sau starea de bine cotidiană.

Produsele Le Chatelard 1802 ajută clienții să înțeleagă mai bine diferențele dintre un produs cosmetic cu adevărat natural si alte produse cosmetice care nu sunt naturale, aflând astfel că poate cheltui și mai puțin pentru răsfățul și satisfacerea gusturilor sale.

În plus, savonnerie.ro este singurul furnizor de seturi cadou de cosmetice unice și exclusiviste, combinații de săpunuri, parfumuri, flori de lavandă naturală de Provence, la prețuri accesibile, fiind o reală alegere fericită pentru orice ocazie: Mărțișor, Paște, Crăciun, Sf. Valentin, cadouri corporate, pentru persoana iubită, pentru ocazii sau persoane speciale, chiar și ca mărturii de nuntă.

Tu ai încercat aceste produsele cosmetice naturale Le Chatelard 1802? Scrie-ne un comentariu despre produsele naturale pe care le folosești, le recomanzi și pentru ce motive.

Sursa articolului: savonnerie.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s