Descoperă aventurile lui Harry Potter, cel mai iubit vrăjitor

„Dacă în copilărie aş fi avut acces la cărţile cu Harry Potter, sunt convins că nu doar copilăria, ci şi tinereţea, maturitatea şi bătrâneţea mea ar fi arătat altfel.“ Florin Bican, traducător în limba română al primului volum din seria Harry Potter

„Cărţile Harry Potter au o calitate rar întâlnită: sunt adorate de părinţi şi de copii deopotrivă.“ Daily Telegraph

„J.K. Rowling a format o întreagă generaţie de cititori.“ The Times

Până și numai aceste trei citate ar trebui să îți stârnească puțin curiozitatea să răsfoiești o carte din seria aventurilor lui Harry Potter, cel mai iubit vrăjitor de către fani de toate vârstele.

Fie că le cumperi pentru tine sau ca să le faci cadou unei persoane speciale din viața ta, nu vei greși niciodată cu volumele din seria Harry Potter dacă dorești să creezi surpriză și magie.

Colectia Harry Potter. Set 8 Volume

J.K.Rowling

Colecția integrală din volumele Harry Potter conține titluri de volume după cum urmează: Harry Potter și: Piatra Filosofală, Camera Secretelor, Prizonierul din Azkaban, Pocalul de Foc, Ordinul Pheonix, Printul Semisânge, iar nu în ultimul rând, Talismanele Morții.

Toate aceste titluri alcătuiesc colecția completă a cărților Harry Potter. Toate titlurile menționate sunt parte dintr-o poveste captivantă ce te va purta către o lume a magicienilor în care totul este posibil dacă ai devotament și depui suficient efort.

Colecția Harry Potter conține nu mai puțin de 8 cărți, fiecare din ele conținând povestea micului nostru vrăjitor Harry Potter. Fiind un tânăr adolescent, acesta își descoperă aptitudinile sale de magician, pe care mai apoi le va prefecționa la o școală de magicieni, la școala Hogwarts. Aventura sa începe fiind introdus ca un novice în lumea magicienilor. Acesta va avea parte de multe greutăți din partea colegilor săi mai experimentați, dar și din partea propriei sale persoane deoarece, la început îi va fi destul de greu să își contoleze puterile.

Fiind la început de drum, acesta va face numeroase greșeli care îl vor pune de cele mai multe ori în ipostaze amuzante, dar din care va avea multe de învățat. Harry Potter va da însă dovadă de mult devotament în ceea ce privește dorința sa de a ajunge un magician iscusit, având ca scop final, fără să știe în prima fază, misiunea de a apăra lumea de răul ce se ascunde chiar în școla în care acesta învață.

Colecția este disponibilă și în limba engleză Harry Potter Box Set: The Complete Collection – J.K. Rowling.

Viața lui Harry Potter se schimbă pentru totdeauna în ziua aniversării a unsprezece ani, când uriașul Rubeus Hagrid îi aduce o scrisoare și câteva vești uimitoare. Harry Potter nu-i vreun baiat obișnuit: e vrăjitor. O aventură extraordinară stă să înceapă…

Harry Potter – și Piatra Filosofală

J.K. Rowling

Un mic elf de casă zdrențăros, Dobby, apare din senin în Aleea Privet, și insistă că Harry Potter nu trebuie cu niciun chip să se întoarcă la Hogwarts. Harry bănuiește că trage sforile Draco Malfoy, cel mai însemnat rival al său. Salvat de groaznica familie Dursley de către Ron Weasley – într-o mașină zburătoare fermecată – Harry petrece restul verii la Vizuină. Traiul alături de familia Weasley e așa de plin de distracții magice, încât în curând Harry uită de avertismentele disperate ale lui Dobby.
La scoală însă, un mesaj sinistru, mâzgâlit într-un coridor întunecat, reia ca un ecou prezicerile lui Dobby că urmează să se întâmple lucruri teribile…

Harry Potter și Camera Secretelor

J.K. Rowling

Când Cavalerobuzul oprește brusc în fața lui, răsărind din întuneric, pentru Harry Potter începe un nou an școlar care nu e nici pe departe unul obișnuit.

Sirius Black, criminal în serie și discipol al Lordului Voldemort, a evadat de la Azkaban, închisoarea vrăjitorilor și toată lumea spune că ar fi pe urmele lui Harry. La prima oră de divinație, profesoara Trelawney vede în frunzele de ceai din ceașca lui Harry un semn prevestitor de moarte… Dar, mai înfricoșător decât orice e că în jurul școlii patrulează dementori, care pot sorbi suflete cu Sărutul lor mortal.

Harry Potter și prizonierul din Azkaban

J.K. Rowling

Harry Potter părăsește pentru ultima oară Aleea Privet. Urcă în atașul motocicletei lui Hagrid și pornește alături de uriaș spre cer. Știe că Lord Voldemort și Mortivorii sunt pe urmele lor, nu prea departe. E ruptă vraja de protecție care l-a apărat până de curând, însă el nu se poate ascunde la nesfârșit. Toți cei iubiți de Harry sunt înspăimântați de Lordul Întunecat, iar pentru a-l opri Harry e silit să găsească și să distrugă Horcruxurile rămase. Bătălia cea de pe urmă stă să înceapă – Harry trebuie să reziste și să-și înfrunte dușmanul.

Harry Potter și Talismanele Morții

J.K. Rowling

Într-o seară de vară, când Dumbledore ajunge pe Aleea Privet ca să-l ia pe Harry Potter, mâna în care-și ține bagheta este arsă și uscată, dar el nu dezvaluie de ce. Secretele și suspiciunile învăluie lumea vrăjitorească, nici Hogwarts nemaifiind un loc sigur.

Harry este convins că Malfoy poartă Semnul Întunericului: un Mortivor se află printre ei. Harry are nevoie de vrăji puternice și prieteni adevărați ca să cerceteze cele mai întunecate secrete ale Lordului Voldemort, iar Dumbledore îl pregătește să-și înfrunte destinul…

Harry Potter și Printul Semisânge

J.K. Rowling

Timpuri întunecate au venit peste Hogwarts. După atacul Dementorilor asupra vărului său Dudley, Harry își dă seama că Voldemort va folosi orice mijloace ca să-l gasească. Sunt mulți cei care nu acceptă că Lordul Întunecat s-a întors, dar Harry nu este singur: un ordin secret se adună în Piața Grimmauld spre a lupta împotriva forțelor întunericului. Harry trebuie să-i dea voie profesorului Snape să-l învețe cum să se protejeze de atacurile sălbatice ale lui Voldemort asupra minții lui. Dar atacurile se întețesc pe zi ce trece, iar Harry e în criză de timp…

Harry Potter și ordinul Phoenix

J.K. Rowling

Harry Potter are doar paisprezece ani, dar visează că va câștiga cumva Trimagiciada. Apoi, de Halloween, când Pocalul de Foc hotărăște candidații, Harry e uluit să vadă că numele lui se găsește printre cele alese de cupa magică. Va înfrunta probe care sfidează moartea, dragoni și vrăjitori întunecați, dar cu ajutorul lui Ron și Hermione s-ar putea s-o scoată la capăt…

Harry Potter și Pocalul de foc

J.K. Rowling

Pentru Harry Potter mereu a fost greu să fie el însuşi, iar acum, când lucrează până la epuizare la Ministerul Magiei, are soţie şi trei copii care merg la şcoală, nu e cu mult mai uşor.
În timp ce Harry se războieşte cu un trecut care refuză să rămână unde îi este locul, fiul lui cel mic, Albus, luptă şi el cu greutatea unei moşteniri de familie pe care nu şi-a dorit-o niciodată. Când trecutul şi prezentul se contopesc ameninţător, şi tatăl, şi fiul descoperă un adevăr incomod: uneori întunericul vine de unde nu te aştepţi.

Este a opta poveste din seria Harry Potter şi prima jucată oficial pe scenă. Premiera mondială a piesei a avut loc pe 30 iulie 2016, la un teatru londonez din West End. Acest volum conține scenariul repetiției cu public și ne invită să luăm parte la un nou episod din saga lui Harry Potter, a prietenilor şi familiei lui.

Harry Potter și copilul blestemat

J.K. Rowling și alții

Mai jos sunt librăriile online cu link-urile către colecțiile Harry Potter pe care le poți accesa chiar acum cu clic pe fiecare și vei vedea promoțiile la toate produsele din colecție fie că îți dorești cărțile cu Harry Potter, sau un puzzle, un film ori joc Dobble cu Harry Potter, sau un lego ori un origami cu același vrăjitor sau un alt produs de colecție Harry Potter și le poți cumpăra la cel mai avantajos preț al zilei comparând ofertele:

Povestește-ne într-un comentariu fascinația cu care ai descoperit aventurile lui Harry Potter, cel mai iubit vrăjitor, dacă ai citit un volum sau ai văzut un film din seria Harry Potter și pentru ce motive îl recomanzi.

Sursa articolului: libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librariadelfin.ro, librex.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s