Competiția SuperBlog, ediția de toamnă din 2021, cu tine începe

Te pasionează blogging-ul, ai un blog cu o vechime de cel puțin 3 luni și un număr minim de 20 de articole publicate? Atunci ești candidatul ideal pentru Competiția SuperBlog, ediția de toamnă din 2021 care poate începe cu tine la 1 octombrie când se va da startul primei probe.

Ce trebuie să faci în cadrul competiției? Pe scurt, exact ceea ce faci deja cu plăcere: să creezi într-un termen scurt articole originale pe teme date și reguli impuse pe care apoi să le publici pe blog și să le înregistrezi în platforma SuperBlog ca să fie jurizate în speranța că vor primi fiecare câte un punctaj mare care să îți aducă multe premii și titlul de finalist, conform Regulamentului competiției în care poți să descoperi toate detaliile.

Apreciezi că ești la început de carieră profesională în blogging și îți e teamă de concursuri sau consideri că poate nu e locul tău într-o competiție cu veteranii participanți la edițiile anterioare ale SuperBlog? Nu trebuie să gândești așa pentru că regulile sunt permisive pentru înscrierea începătorilor, unul dintre scopurile organizării competițiilor fiind descoperirea de noi talente, iar tu poate chiar îndeplinești acest criteriu, dar aceasta nu se poate constata de către SuperBlog decât prin participarea ta la competiție.

Aceste preocupări le-am avut și eu de când am aflat de această competiție, dar pentru a scăpa de ele și a-mi muta gândurile la altceva pozitiv și constructiv m-am înscris cu blogul promotieonline.com/blog chiar din prima zi. Practic m-am pus în această situație pentru a nu delibera prea mult și pentru a nu-mi da ocazia să mă răzgândesc datorită temerilor începătorului.

Fiind prima competiție de acest gen la care particip este puțin probabil că voi câștiga titlul de Superblogger sau un loc de invidiat în clasamentul final dar, cu siguranță, voi învăța lucruri noi foarte utile în activitatea ulterioară și voi dobândi o experiență la care nu am cum să sper altfel, iar dacă am noroc să plac cuiva există oportunitatea de a lega câteva prietenii și colaborări importante.

Pentru că am două bloguri care îndeplinesc condițiile de înscriere, pentru că această competiție va dura două luni până la începutul lunii decembrie, pentru că probele din concurs se succed la intervale de două zile, este clar că nu voi avea timp să mai scriu ceva pe cel de al doilea blog și îl voi neglija prea mult timp dacă nu îl înscriu în competiție.

Totodată s-ar putea ca pentru unele dintre temele probelor din concurs să nu fie relevant blogul pe care l-am înscris deja în competiție, ci acesta pe care încă nu l-am înscris dar o voi face în curând. Din aceste considerente, precum și datorită faptului că regulamentul prevede această posibilitate iar unii participanți cu experiență au făcut-o deja, doresc să înscriu în competiție și acest al doilea blog.

Nu există prea multe oportunități de a fi împreună cu persoane care au aceleași preocupări de blogging ca cele ale noastre în afara celei pe care ne-o oferă SuperBlog care reunește blogosfera românească în două competiții pe care le organizează în fiecare an pentru a descoperi noi talente și pentru a pune în legătură bloggerii și agenții economici care sunt sponsori ai competiției și oferă premii generoase celor mai inspirați dintre noi.

Este foarte important să scriem în competiții împreună cu alți bloggeri chiar de la debutul activității noastre pentru ca un juriu competent și imparțial să ne ofere argumentele specializate care să ne ajute să ne îmbunătățim stilul textelor, aspectul articolelor, aspectul general al blogului, să citim articolele câștigătoare la fiecare probă învățând de la colegii de breaslă mai experimentați și astfel să devenim competitivi în cât mai scurt timp, ceea ce singuri am reuși mai greu sau deloc.

Dacă încă nu ai decis dacă te vei înscrie și tu în competiția SuperBlog sau vezi articolul mai târziu te poți înscrie și peste termen și/ sau să participi numai la probele pe care le consideri potrivite blogului sau stilului tău, dar dacă nu participăm la absolut toate probele nu vom putea avea calitatea de finalist. Pentru înscriere vei avea nevoie de un articol pe blogul tău în care să îți declari intenția de participare așa cum procedez eu prin acest articol sau în cel scris pe blogul meu promoțieonline.com/blog pe care poți să îl citești aici.

Eu nu vreau să ratez această ocazie de a-mi însuși în mod gratuit tehnicile unui blogging de succes în condiții de concurs cu posibilitatea nesperată de a câștiga unul sau mai multe premii sau doar experiență benefică activității ulterioare și în competițiile viitoare și de aceea voi înscrie în competiție și acest al doilea blog, pasiunea mea pentru blogging fiind împărțită între cele două bloguri pe care scriu și care sunt la fel de importante pentru mine.

Sper ca aceste argumente să te ajute să te hotărăști să participi și tu cu blogul sau blogurile tale pentru că, de ce nu, Competiția SuperBlog, ediția de toamnă din 2021, cu tine începe în data de 1 octombrie, la fel ca și cu noi toți ceilalți care ne-am înscris deja.

Sursa articolului: super-blog.eu