Plantusin de la Fares, ajutorul de nădejde împotriva tusei

Cuprins:

 1. Bronhopneumonia mi-a lăsat o tuse seacă
 2. Tratamentul pentru tuse
  1. Ceaiul Plantusin
  2. Siropul Plantusin forte
  3. Plantusin comprimate de supt pentru gât
 3. De ce să cumpărăm produsele Fares?

O toamnă cu vreme destul de frumoasă s-a așternut peste noi în culori calde de la galbenul auriu, la verdele tot mai închis și până la ruginiul vegetație care se zbate între viața și moartea anuală ca să reziste în nopțile tot mai friguroase, cu frunzele vestejite care se aștern pe jos într-un covor din ce în ce mai gros, destul de săracă în precipitații până în prezent, fiind totodată în plin sezon al virozelor, răcelilor, gripei, tusei dublate de virusul pandemic care nu pare că ne va părăsi prea curând.

Mai ies din când în când la câte o plimbare ca să mă bucur de aerul răcoros și poluat al orașului sau de razele de soare tot mai slabe în intensitate și tușesc din ce în ce mai des pentru că o bronhopneumonie apărută din senin la începutul anului 2019, o măsură de sănătate publică venită chiar în aceeași perioadă, tergiversarea mea și atmosfera de speriat creată în unitățile sanitare de lupta cadrelor medicale cu pandemia mi-au stricat parțial sănătatea pe termen lung fără posibilitate de a vindeca această afecțiune prea curând.

Bronhopneumonia mi-a lăsat o tuse seacă

Bronhopneumonia mea s-a instalat chiar cu o lună înainte de a se lua decizia de retragere din farmacii a medicamentului Eurespal tablete și sirop care îmi fusese prescris pentru că existau indicii că substanţa activă din medicament – fenspirida – ar provoca tulburări de ritm cardiac, astfel încât nu am urmat tratamentul complet pentru trei luni conform prescripției medicului specialist și am rămas cu această supărătoare tuse seacă în sezoanele reci. În completarea medicației a trebuit să încerc mai multe game de siropuri și comprimate de supt pe care le luam la început ca tratament adjuvant, iar ulterior numai la nevoie, în special în afara casei în aerul rece care irită mucoasele gâtului, traheii sau bronhiilor și îmi provocă tusea.

Se pare că speranțele mele de a scăpa de tuse nu sunt deșarte pentru că nu de mult timp accesând site-ul fares.ro am vizionat acest filmuleț despre gama Plantusin produsă de Fares:

Sursa video: fares.ro

Poate părea surprinzător faptul că nu m-am isterizat datorită măsurilor sanitare impuse populației urmare pandemiei, însă văzând știri și reportaje despre faptul că acest virus atacă în primul rând căile respiratorii și în special plămânii, am considerat că afectarea plămânilor de către bronhopneumonia mea netratată corespunzător la momentul instalării ei ar putea fi o comorbiditate în cazul îmbolnăvirii de Covid19, astfel încât la nivel mental mi-am reprezentat această nouă realitate că între moarte și viață aleg viața cu toate restricțiile pe care trebuie să le respect pentru binele meu, al familiei mele și al celorlalți cu care intru în contact social, fiind foarte important să urmez cât mai repede un tratament care să mă ajute să scap pentru totdeauna de această tuse seacă și de afecțiunea care o produce.

Tratamentul pentru tuse

Pentru că de-a lungul a peste doi ani am încercat foarte multe produse de la mai multe branduri pentru a scăpa de tusea mea seacă și totuși încă o am, de curând am luat pentru testare dintre produsele Fares pachetul de ofertă Ajutor de nădejde împotriva tusei compus din sirop Plantusin Forte, Plantusin pentru gât – comprimate de supt, Plantusin ceai la plic.

Cu aceste trei produse specializate în lupta cu tusea trebuie să reușesc să scap de ea pentru totdeauna întrucât de data aceasta chiar vreau să urmez câte o cură completă așa cum este indicată în prospecte, dat fiind faptul că de peste 25 de ani Planusin ajută la tratarea oricărui tip de tuse, conținând o combinație de plante medicinale după o rețetă tradițională.

Fotografie din arhiva personală

Ceaiul Plantusin

Primul pe care l-am probat din acest pachet de sănătate a fost ceaiul de dimineață care îndulcit cu una sau două lingurițe de miere și asezonat cu o felie generoasă de lămâie este un deliciu, deși îmi place și neîndulcit pentru că nu are gust amărui sau neplăcut. Cutia conține 20 de pliculețe din care rezultă tot atâtea căni de savoare pline cu ceai din plante medicinale alese cu grijă de specialiștii de la Fares.

Fotografie din arhiva personală

Deși obișnuiesc să consum frecvent diferite ceaiuri de la Fares, abia acum am descoperit Plantusin (antibronșic), ceai la plic și compoziția tămăduitoare a acestuia din șovârvul și cimbrul care susțin sănătatea tractului respirator, scaiul vântului care „este bun contra tusei”, „Pinus sylvestris care este utilizat în principal pentru bronşite cronice”, fiind un ajutor de nădejde care favorizează expectorația și fluidifică secrețiile bronșice, aceste efecte fiind date de scaiul vântului, ghimbir și mugurii de pin și calmează iritațiile gâtului datorită conținutului de pătlagină și flori de tei care au în compoziție mucilagii, substanțe ce formează pe suprafața mucoaselor un strat protector foarte util în tusea iritativă.

Siropul Plantusin forte

Siropul Plantusin pentru adulți este un prieten mai vechi în lupta mea cu tusea, un ajutor de nădejde care pentru mine certifică sloganul Fares ”Sănătate din inima Daciei”, dar nu știam că există și în varianta forte mult mai concentrat. Mărturisesc că am mai cumpărat și în alte sezoane reci câte o sticlă de sirop Plantusin dar nu am urmat niciodată o cură completă, ci l-am încercat într-o serie de alte siropuri și îi uitasem gustul dulceag și aromat din plante medicinale.

Fotografie din arhiva personală

Siropul Plantusin forte este un supliment alimentar în sticlă de 250 ml produs după o rețetă complexă cu 18 plante și 6 uleiuri esențiale cu efect puternic antitusiv (expectorant, antispastic bronșic, emolient) și antiinflamator, antiseptic respirator, produs și recomandat de Fares în cazul unor afecțiuni ca: tuse cu expectoraţie, spastică, iritativă; bronşită, astm bronşic; afecţiuni pulmonare cronice. Din această scurtă descriere se observă că parcă special pentru afecțiunea mea a fost creat și cu acest sirop în formulă forte sper să scap pentru totdeauna de tuse.

Plantusin comprimate de supt pentru gât

În zilele acestea am consumat pentru prima dată comprimate de supt Plantusin de la Fares și sunt foarte încântată de gust, aspect și efect. Prima impresie a fost că am în gură un amestec de plante medicinale cu gust ușor mentolat, dulceag, cu îndrăgita aromă de eucalipt.

Fotografie din arhiva personală

Fiind un supliment alimentar fără efecte adverse, fără arome și coloranți sintetici, Plantusin pentru gât – comprimate de supt are 30 de comprimate care conțin uleiuri esențiale ce reduc durerile și iritația de la nivelul gâtului încă de la primele administrări, calmează rapid durerile de gât, ajută la fluidificarea și eliminarea secrețiilor bronșice, ușurează și împrospătează respirația, reprezentând un real ajutor de nădejde în lupta cu tusea, deoarece acționează ca o barieră și creează un strat protector pe mucoasa faringelui.

De ce să cumpărăm produsele Fares?

Consider că ar trebui să consumăm produse naturale în general pentru beneficiile pe care preparatele din plante medicinale le aduc sănătății, iar produsele Fares în mod deosebit pentru că specialiștii de aici au o activitate continuă încă din anul 1929 până în prezent, timp în care au experimentat și testat îndelung combinațiile și dozările ideale de plante medicinale pe care trebuie să le aibă fiecare preparat pe care noi alegem să îl consumăm cu beneficii pentru sănătate, fiind un lider în domeniul său de activitate.

Pentru faptul că îi folosim produsele Fares ne răsplătește cu posibilitatea participării la un concurs aflat în derulare acum, pe care îl poți vedea publicat în acest magazin online, la care pentru participare tot ceea ce trebuie să facem este să cumpărăm din magazinele participante produse Fares în valoare de 50 lei (TVA inclus) și ni se va înmâna un talon răzuibil cu care putem câștiga pe loc unul dintre cele 20.000 de premii garantate; apoi putem să înscriem seria unică a talonului răzuibil în formularul disponibil pe site și prin tragere la sorți putem câștiga unul dintre premiile mari.

Sursa fotografiei: Fares.ro

Un alt motiv pentru a face alegeri naturale de la Fares este dat de faptul că atunci când efectuăm cumpărături online de pe site-ul fares.ro ne bucurăm și de următoarele avantaje pentru clienți:

 • cumpărăturile se pot efectua online non-stop, comenzile confirmate fiind expediate cel târziu în următoarea zi lucrătoare,
 • comenzile peste 150 RON beneficiază de transport gratuit,
 • comenzile Fares se pot expedia în România precum și către Ungaria, Germania, Belgia, Austria, Italia, Franta, Spania, Bulgaria, Elvetia, Finlanda, Irlanda, Olanda, Polonia,
 • există pe site posibilitatea de plată cu numerar în sistem ramburs sau se poate efectua plata online cu cardul, în condiții de siguranță deplină pentru expedițiile în România,
 • pentru expedițiile în afara României comenzile se pot achita doar cu card online.

Tu ai testat gama Plantusin de la Fares, ajutorul de nădejde împotriva tusei? Știai că simpla cumpărare a produselor preferate de la Fares îți poate aduce un premiu? Povestește-ne într-un comentariu despre produsele Fares pe care obișnuiești să le consumi și despre efectele benefice pentru sănătatea ta pe care ai observat că acestea le produc.

Sursa articolului: fares.ro

Notă: Articolul a fost scris pentru Proba nr. 3 a concursului SuperBlog 2021, a 23-a ediție a proiectului, care se desfășoară între 1 octombrie – 2 decembrie 2021, titlul probei fiind: Alegeri naturale de la Fares propus de Fares.

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s