Idei de cadouri sportive de la Decathlon pentru întreaga familie

Vin sărbătorile de iarnă, se apropie zilele în care ne face plăcere să primim și să oferim cadouri, ai făcut cumpărăturile? Primele cadouri cu surprize frumoase în zi de sărbătoare ni le aduce Moș Nicolae, ai pregătit ghetuțele pentru membrii familiei? Dar pentru celelalte sărbători, rude și prieteni ai verificat ofertele, te-ai hotărât sau poți să primești doza de inspirație prezentată în acest articol: #OferăUnCadouSportiv pentru că am pregătit idei de cadouri sportive cu care nu ai cum să greșești când le dăruiești.

Dacă încă mai ai dileme în ceea ce privește tipul de cadou care se potrivește fiecăruia, ce și-ar dori cel mai mult și ce le-ai putea oferi pentru ca uimirea și bucuria să fie cât mai mari când îi privești deschizând cutiile de cadouri, cred că cea mai bună idee de cadou pentru orice persoană este cardul cadou digital de la #DecathlonRomânia pe care poți să îl alegi în valoare de cât dorești să aloci fiecărei persoane din bugetul de cadouri pentru acest an dintre sumele disponibile: 50 lei, 100 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 500 lei sau 1000 lei.

CARD CADOU DIGITAL

Oferă bucuria de a face sport, cu ajutorul cardului cadou digital. Imaginea poate fi personalizată.

Pentru a folosi cardul cadou este nevoie să te loghezi, adică să te autentifici sau să îți creezi cont de utilizator Decathlon dacă nu ai deja unul.

Decathlon România este cel mai important magazin online de vânzare cu amănuntul de articole sportive din România ce oferă echipament sportiv pentru aproximativ 70 de sporturi, având și o rețea de magazine fizice, cu scopul asumat de a face sportul accesibil cât mai multor persoane și, în acest sens, oferind un foarte bun raport calitate/preț pentru produsele existente în stoc create de mărcile proprii sau de branduri cunoscute cu produsele concepute într-un mod inovativ tocmai pentru a fi adecvate fiecărui sportiv, indiferent de nivelul de practică.

Cu siguranță o vizită în acest magazin online îți va înlătura nehotărârea pentru că cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi și pentru orice altă persoană este mișcarea, practicarea oricărui tip de sport fără a fi nevoie să facem performanță, ci doar să ne menținem condiția fizică, buna dispoziție, sănătatea fizică și psihică.

Spre exemplu pe lista de cadouri #ȘtiuCeVreiDeCrăciun pentru soțul meu sunt produse atât pentru bărbați pentru jogging și fotbal, dar și produse unisex pe care le vom folosi împreună în familie ca greutățile pentru încheieturi și glezne, salteaua pentru exerciții de stretching și setul de minibenzi elastice.

Greutăți încheieturi și glezne Fitness 1 KG x 2 Galben

Produs conceput pentru exerciții de întărire a musculaturii și tonifiere, acasă sau la sală.

Se vând la set de 2. Greutăți disponibile între 0,5-2kg.

Saltea 100 Mărimea S 140 cm x 50 cm x 6,5 mm Negru

Produs conceput pentru exerciții de stretching, fără încălțăminte, aderentă și confortabilă, grosime de 6,5mm

Set 3 Mini Benzi Elastice din Cauciuc 100

Produs conceput pentru tonifierea întregului corp. Acesta este echipamentul ideal, care nu ocupă spațiu, este polivalent și asigură 3 rezistențe la alegere cu cel mai bun raport calitate/preț.

Am ales după preferințele mele cele mai ușoare trei produse cu care oricine poate face exerciții de întreținere corporală și tonifiere acasă sau oriunde. Spre exemplu greutățile pentru încheieturi și glezne le-am ales pentru că ni le putem atașa pur și simplu când ne mișcăm prin casă cu treburi sau când ieșim afară pentru o plimbare ușoară dacă nu dorim sau nu avem timp să ne facem exercițiile fizice într-o zi și cu siguranță își vor aduce contribuția la bunăstarea noastră fizică chiar și în acest mod aproape pasiv. Pentru benzile elastice pe site-ul decahlon.ro avem la dispoziție și un tutorial cu exemple de exerciții ușoare dar eficiente.

Jogging-ul nu este un moft și nu este numai pentru sportivii de performanță, ci este la îndemâna tuturor să facem o plimbare în pas grăbit până în parc sau până la stadion unde să alergăm ușor sau sprintat, după preferințe și posibilități, iar mănuși, căciulă și fular oricum purtăm în sezoanele reci, deci sunt binevenite, culorile modelelor alese putându-se asorta la orice culori ar avea treningul.

Mănuşi Tactile Alergare Jogging Negru

Produs conceput pentru a proteja mâinile în timpul alergării pe vreme rece.

Mănuşi ușoare şi călduroase, ideale pentru alergare pe timp de iarnă!

Căciulă Alergare Jogging Negru

Produs conceput pentru alergare pe vreme rece, călduroasă, uşoară şi fină la atingere. 

Guler 100 călduros Verde

Produs conceput pentru activități sportive în natură, asigură protecție și căldură pe vreme rece, din material plăcut la atingere și călduros.

Orice băiat sau bărbat care joacă fotbal sau care doar este microbist se va bucura deschizând o cutie de cadouri în care se află o minge de fotbal a brandului Adidas, replică a mingii oficiale UEFA Champions League, deci nu vom greși dăruind-o ca să inspirăm un copil sau tânăr să devină campion al sportului rege, sau ca să o folosească la un antrenament cu ”băieții” trecuți de prima tinerețe pentru un adult din viața noastră, ori pur și simplu ca piesă de colecție pentru un iubitor al acestui sport. Din astfel de considerente acest produs se află în lista de cadouri de la Decathlon pentru soțul meu și o recomand.

Minge Fotbal Replică Liga Campionilor 2021/2022

Produs Adidas conceput pentru antrenamentele și meciurile de fotbal cu grafica inspirată din design-ul mingii oficiale UEFA Champions League. Tehnologia TBSE asigură o structură fără cusături, testată după normele FIFA.

Sper că te-am inspirat cu aceste idei de cadouri pe care le dorim de la Decathlon pentru întreaga familie de sărbători și nu este prima dată când ne facem cumpărături de la acest magazin online fără peripeții neplăcute privind calitatea produselor, mărimile, culorile sau livrarea lor, fiind clienți mulțumiți de fiecare dată.

Vizitează și tu magazinul online decathlon.ro, fă cunoștință cu produsele, comandă tot ceea ce îți dorești direct pe site și bucură-te de avantajele nenumăraților clienți mulțumiți precum: livrare gratuită în cele 27 magazine fizice, pentru orice comandă, indiferent de valoarea acesteia, garanție de 2 ani pentru toate produsele, iar fiecare 1 leu cheltuit îți aduce 1 punct cu care poți intra în programul de fidelitate ca să primești vouchere de reducere pe care le poți utiliza la următoarele cumpărături online.

Tu ai făcut câte o listă de cadouri #ȘtiuCeVreiDeCrăciun pentru fiecare membru al familiei și pentru alte persoane dragi? Nu uita să treci într-o listă și produse sportive unisex sau numai pentru tine pentru că și tu meriți să te răsfeți de sărbători și să fii în formă. Inspiră-ne într-un comentariu cu ideile tale de cadouri sportive de la Decathlon pentru întreaga familie.

Sursa articolului: decathlon.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s