Dacă nici Spring SuperBlog 2022 nu îmi restartează creativitatea, atunci cine?

Amorțită parcă de frigul lunilor de iarnă, împietrită parcă de privațiunile celor doi ani de pandemie de Covid-19, șocată parcă de dezastrele războiului ruso-ucrainean, îndurerată de dramele refugiaților ucrainieni, contrariată de instalarea la noi a trupelor de apărare aliate cu dotări de luptă – un amestec de stări, evenimente și știri negative aveam în cap la finele lunii februarie 2022.

Îmi doream ceva care să mă extragă din contextul care mi se derula în minte și în realitatea sumbră de pe canalele mass-media, însă nu prea făceam mare lucru în acest sens, alimentându-mi creierul cu știri negative. Astfel a apărut ca o salvare oportunitatea participării la Spring SuperBlog 2022. Mi-au trebuit câteva zile de tranziție, dar mi-am revenit la timp ca să prind startul competiției la categoria întârziați, dar totuși în termen.

Eu am scris deja pentru primele probe, am luat și un premiu în produse de îngrijire pe care urmează să le primesc, pentru alte două probe am primit și produse spre testare și sunt foarte încântată de aceste rezultate parțiale. Sunt importante premiile și îmi place când mi se acordă, dar consider că nu acestea sunt cele care trebuie să primeze.

Apreciez că la SuperBlog cele mai importante sunt participarea și perseverența de a rămâne în concurs și a scrie cât mai corect și complet până la finalul competiției. Pentru mine este important să îmi formez disciplina de a scrie frecvent pe blog pentru că la aceasta stau mult mai rău decât la conținutul efectiv al articolelor.

Nici pentru tine nu este târziu să participi la probele cu care simți că rezonezi sau la toate care au mai rămas până la finalul competiției. Înscrierile se fac pe toată perioada desfășurării probelor pentru că fiecare probă în sine este un concurs cu premii. Deci poți participa la tot atâtea concursuri pentru câte probe dorești să creezi și să publici articole pe blogul tău.

Sursa fotografiei: SuperBlog

Chiar, uitasem: ai un blog? Aceasta este prima condiție de participare: să ai un blog personal sau un site cu blog. Apoi important este ca vechimea acestuia să fie de minim trei luni cu un minim de 20 de articole publicate anterior competiției.

Dacă blogul tău se încadrează în aceste condiții, atunci vino alături de mulți alți bloggeri ca tine la SuperBlog unde vei avea surpriza să nu găsești competitori înverșunați, ci persoane unite de o pasiune comună care manifestă colegialitate și prietenie. Te vei convinge de faptul că nu ești privit ca un potențial adversar care vine să ne diminueze șansele la premii când te vei înscrie în grupul de Facebook SuperBlog.

Acolo toți colaborăm și schimbăm informații utile în cadrul probelor fără să ținem cont de faptul că suntem competitori. Toți suntem conștienți de faptul că mai importante decât premiile și locurile în clasamentul competiției pentru care ne batem în articole pe bloguri sunt imaginile afacerilor organizatorilor și sponsorilor pe care le prezentăm cititorilor noștri.

Nu este de dorit să prezentăm informații pe care nu le-am înțeles corect și complet. De asemenea în cadrul fiecărui articol trebuie să respectăm niște cerințe impuse de fiecare sponsor în parte, pe care de asemenea nu este de dorit să le neglijăm ori să le dăm interpretări eronate. De aceea avem tot sprijinul grupului de suport din Facebook pentru a adresa întrebări și a elimina potențialele erori.

Ce mai trebuie, spre binele tău, să îți impui este să nu citești nici un articol scris de un blogger participant la o probă la care participi și tu până când nu îți publici și îți înscrii în platformă propriul articol. Este o regulă nescrisă pe care eu o respect pentru că am învățat-o de la alti competitori în iarna trecută. Totodată am conștientizat faptul că îmi va rămâne în minte articolul citit și nu voi mai putea aborda subiectul în manieră personală în articolul meu ca să îi asigur originalitate.

Sursa fotografiei: SuperBlog

Pentru că scriam tot mai rar, pentru că evenimentele la nivel național, european și mondial se precipită, pentru că știrile negative se înmulțesc, pentru că trebuie să ne urmăm pasiunea pentru blogging indiferent de evenimentele din jur, este și o oază de liniște să avem preocuparea de a scrie articole pentru competiția Spring SuperBlog 2022.

Eu voi scrie pentru cât mai multe probe, de preferat până la final pentru a obține a doua oară statutul de finalist, dar și ca să particip pentru prima dată la Gala SuperBlog care va avea loc în luna mai la mare. Voi scrie atât timp cât voi avea inspirație, pentru că dacă nici Spring SuperBlog 2022 nu îmi restartează creativitatea, atunci cine?

Spring SuperBlog 2022 și excursia la mare cu o frumoasă petrecere sunt accesibile și pentru tine. Îți recomand să vizitezi site-ul super-blog.eu pentru a citi Regulamentul competiției ca să afli detalii dacă te-am ispitit suficient cu invitația mea de a-ți restarta creativitatea.

Notă: Articolul a fost scris pentru a anunța intenția de participare la competiția Spring SuperBlog 2022 ”Restartează creativitatea” care a început la 01.03.2022 cu blogul site-ului timpul-liber.com.

Publicitate

3 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s