10 idei de cadouri de Paște pentru copii 

E primăvară iar! Vremea frumoasă ne îmbie cu aerul ei când călduros, când răcoros din care victorios iese soarele tot mai îndrăzneț. În curând va învinge și ultimele zvâcniri de iarnă de pe alocuri, iar noi vom avea parte în sfârșit de zile însorite cu ieșiri în oraș, în natură și pe unde ne mai vin idei. Urmează vacanțe mai scurte sau mai lungi, distracție, voie bună, excursii, drumeții, plimbări, sărbători și tot ce mai vrem noi.

Prima sărbătoare cu vacanțe pentru cei mici și cei mari de pe listă este Paștele. O așteptăm pentru reuniuni în familia extinsă, escapade în natură, friptura de miel, ouăle roșii, dar mai ales pentru iepurașul de Paște. Nu e un iepure oarecare pe care să îl alintăm sau să îl băgăm la tavă împănat cu usturoi, vin și condimente, ci este mesagerul cadourilor pentru această sărbătoare încărcată de tradiții.

Indiferent de semnificația sa, creștină sau păgână, de tradiția care l-a consacrat, asociem iepurașul cu Paștele cu ouăle viu colorate și cu cadourile pentru copii de ziua Învierii Domnului Isus Hristos.

Sursa fotografiei: fotografie gratuită Pixabay

Copiii sunt cei mai fericiți să caute și să adune ouăle viu colorate de prin iarbă, îmbrăcați în hainele noi și încălțați cu pantofiorii noi cu care au fost la biserică pentru obiceiurile creștine, dar și să primească surprizele de cadouri pe care tiptil-tiptil le-a adus iepurașul pentru ei. Cel mai probabil va trebui ca chiar tu să îți dai întâlnire cu iepurașul 😅 ca să iei cadourile. Îți trebuie inspirație ingenioasă pentru asta, iar cele mai la îndemână, cu care nu ai cum să greșești, sunt cadourile sportive.

Dacă ești părinte, bunic, unchi, mătușă, frate, soră, verișor, prieten bun sau altă cunoștință bună și trebuie să ticluiești o poveste în care ai dat nas în nas cu iepurașul de Paște care ți-a lăsat un cadou pentru un copil drag ție, atunci ar trebui deja să îi faci scenariul în minte pentru că nu mai ai la dispoziție mult timp și va trebui să o pui în scenă. Un pont gratuit pe care ți-l dau este că întotdeauna poți conta pe surpriză maximă dacă în sezoanele calde te duci la copii cu trotinete, biciclete sau role.

În acest articol vei găsi 10 idei de cadouri sportive de Paște pentru copii dintre care, orice ai alege, vei deveni favoritul micuțului căruia îi vei crea o explozie de bucurie. Nu-i așa că este minunat să îi vedem jucându-se fericiți pe copii și că ne simțim bine știind că noi am contribuit la starea lor de veselie?

Biciclete pentru copii

Sursa fotografiei: Decathlon.ro

Bicicletă 14” 500 Unicorn Copii 3-5 ani

Bicicletă cu roți ajutătoare și protecție pentru lanț adaptată pentru copiii de 3-5 ani cu înălţimea cuprinsă între 90-105 cm. Culori disponibile: roz pal/ verde deschis/ roz zmeură închis.

Sursa fotografiei: Decathlon.ro

Bicicletă 16″ 500 Dark Hero Copii 4-6 ani

Bicicletă cu protecție lanț, apărătoare de noroi și cric incluse, compatibilă cu roțile ajutătoare de 16″, potrivită pentru copiii de 4-6 ani, cu înălțimea cuprinsă între 105-120 cm (nivel începător). Culori disponibile: negru și verde lămâie.

Sursa fotografiei: Decathlon.ro

Bicicletă 16” 500 DOCTOGIRL Fete 4-6 ani

Bicicletă cu protecție lanț, apărătoare de noroi și cric incluse, compatibilă cu roțile ajutătoare de 16″, pentru fete de 4-6 ani, cu înălțimea cuprinsă între 105-120 cm (nivel începător). Culori disponibile: alb, roz pal, roz zmeură închis.

Sursa fotografiei: Decathlon.ro

Bicicletă 16” 900 City Aluminiu Albastru Copii

Bicicletă cu protecție lanț, cadru și apărătoare de noroide 16″, din aluminiu și deci foarte ușoară de doar 7,3 kg, concepută pentru copiii cu o înălțime între 105 – 120cm. Culoare disponibilă: albastru de Prusia, în două culori.

Trotinete pentru copii

Sursa fotografiei: Decathlon.ro

Trotinetă B1 500 Albastru-Roșu Copii v2

Trotinetă cu roți luminoase, cu sistemului de direcție brevetat, platformă și frână din material dublu, adaptată pentru copiii cu înălțimea cuprinsă între 80-120 cm. Culori disponibile: albastru indigo/ roșu/ alb.

Sursa fotografiei: Decathlon.ro

Trotineta Globber Evo 4 in 1

Trotienta care va crește o data cu copilul, 4 în 1 se transformă ușor, potrivit vârstei copilului, aceasta putând fi folosită de copilul cu vârste cuprinse între 15 la 36 luni cu o greutate de maxim 20 kg. Culoare disponibilă: roz.

Sursa fotografiei: Decathlon.ro

Trotinetă cu frână Play 5

Trotinetă cu frână pe ghidon, cu sistem dublu de frânare la mână și picior, potrivită pentru copii cu vârste cuprinse între 4-6 ani cu înălțimea între 95cm – 1,30m. Culori disponibile: roz/ mov.

Role pentru copii

Sursa fotografiei: Decathlon.ro

Role Play 3 Albastru-Roşu

Role pentru copii stabile și reglabile pe 3 mărimi: piciorul crește, la fel și rolele, trebuie doar să mutați banda cu arici la noua mărime dorită. Culori disponibile: abastru marin/ albastru/ roșu. Mărimi disponibile între 26-36.

Sursa fotografiei: Decathlon.ro

Role POWERSLIDE KHAAN LTD

Role pentru copii reglabile pe 4 mărimi. Piciorul crește, la fel și rolele pe care le puteți ajusta la mărimea dorită. Culori disponibile: alb-roz. Mărimi disponibile între 31-38.

Sursa fotografiei: Decathlon.ro

Role reglabile Blackwheels BW-690

Role pentru copii reglabile. Piciorul crește, la fel și rolele pe care le puteți ajusta la mărimea dorită. Culori disponibile: albastru/ negru. Mărimi disponibile între 32-39.

Bicicletele, trotinele și rolele prezentate mai sus fac parte din oferta mai mare a magazinului online Decathlon.ro pe care poți să contezi dacă vrei să te ”întâlnești” cu iepurașul de Paște și să iei cadoul favorit pentru un copil fericit. Găsești și pentru tine tot ce ți-ar trebui ca să practici aceeași mișcare cu micuțul tău iubit, astfel încât nu mai ai nici o scuză: hai afară, hai la sport!

Nu trebuie să îți faci griji pentru transport pentru că acesta este posibil oriunde în România prin curier în mod gratuit pentru comenzile peste 250 lei sau în toate cazurile este gratuit, indiferent de valoarea comenzii, dacă dorești să le ridici personal din magazinul fizic Decathlon din localitatea ta, dar găsești mai multe detalii pe site.

Dacă nu te-au inspirat aceste idei de cadouri sportive de Paște pentru copii vizitează magazinul online decathlon.ro unde vei găsi tot ceea ce este nevoie pentru practicarea aproximativ a 80 de sporturi – imposibil să nu îți vină o idee de cadou mai inspirată decât cele propuse de mine în acest articol. Dă-ne de veste într-un comentariu despre ce ți-ai ales și poate că ne vei inspira cu ideea ta de cadou.

Sursa articolului: Decathlon.ro

Sursa fotografiilor: Decathlon.ro și fotografii gratuite Pixabay

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s