Cele mai bune sfaturi de la cei mai buni prieteni

Suntem cu toții călători preț de o viață, ca ființe sociale, pe pământ și-n drumul nostru interacționăm cu alții care călătoresc pe-aici la fel ca noi. În viețile noastre intră, stau o perioadă și ies persoane care ne dăruiesc din valorile și sentimentele lor, punându-și uneori ”amprenta” asupra noastră. Te invit să îți amintești și tu de la cine ai primit cele mai bune sfaturi în viața ta și poate că vei ajunge la concluzii asemănătoare cu ale mele:

  1. Cei mai buni prieteni și cele mai bune sfaturi din viața mea
  2. Allurene Cosmetics și promisiunea de ”cea mai bună prietenă pentru totdeauna”

În vremurile fericite, când totul ne merge bine, suntem înconjurați de cei mai buni prieteni, de rude, colegi și cunoștințe de tot felul care ne încântă cu companiile lor. La necazuri însă se spune că nici măcar rude nu mai avem.

De aceea consider că adevărații prieteni sunt, dintre aceștia, numai cei care ne-au stat alături în cele mai grele momente pe care le-au trăit în ritm cu noi și au făcut orice au crezut de cuviință ca să ne aducă la liman și să ne fie bine.

Cei mai buni prieteni și cele mai bune sfaturi din viața mea

Prieteniile vin și pleacă în funcție de conjuncturi, dar cei ce rămân întotdeauna, cu bune și cu rele, sunt membrii familiei noastre. Pe ei ne-am bazat și ne vom baza mereu în situații de viață dificile care dau testul rezistenței relațiilor și vedem cine ne-a fost cu adevărat prieten până la capăt.

Sursa fotografiei: fotografie gratuită Pixabay

Am avut norocul să mă nasc într-un neam de oameni buni și frumoși, în majoritate cadre didactice, care mi-au stat alături încă de la naștere și pe parcursul vieții educându-mi mintea și sufletul frumoase ca să pot iubi oamenii cu bune și cu rele și să pot tolera mizeriile vieții pe care, din nefericire, le-am cunoscut frecvent.

Ceea ce reprezint eu azi ca om, ca femeie, fiică, nepoată, soție, prietenă se datorează în primul rând oamenilor din familia mea care mi-au fost alături, m-au susținut, m-au iubit, m-au format, nu m-au părăsit. Dacă mă uit în preajmă și privesc în trecut văd aceleași figuri mereu lângă mine: soțul meu, mama mea, mătușa mea. La ei adaug bunicii care absentează motivat ocrotindu-mă din ceruri, stelele mele norocoase spre care privesc și mă rog uneori.

În memoria și în sufletul meu sunt de asemenea sentimente frumoase pentru unchii, mătușile și verișorii de care mă leagă amintiri pozitive de neuitat și lanțuri nevăzute de rudenie. Sigur că am avut diferiți prieteni pe parcursul vieții, dar nici o prietenie nu a trecut testul rezistenței în acest mod și de aceea pălesc în fața relațiilor de familie.

Acestor oameni dragi și iubiți trebuie să le mulțumesc pentru că nu m-au educat să urăsc sau să disprețuiesc oameni ori să răspund cu aceeași monedă persoanelor negative din viața mea. Indiferent de greutățile vieții întâmpinate de la persoane lipsite de valori umane, aceștia mi-au format și m-au ajutat să îmi mențin caracterul frumos și mintea pozitivă.

Dacă analizez copilăria văd bunicii, mama și mătușa și alte rude, dacă privesc în urmă adolescența îi găsesc tot pe aceștia lângă mine, dacă mă gândesc la maturitate observ mama, mătușa și soțul figuri proeminente în trecutul, prezentul și viitorul meu.

Dacă selectez în minte din trecut dificultățile, vremurile negre, problemele de sănătate cu clipele de viață și de moarte rămân drepți, de neclintit, soluționând probleme în ritm cu mine sau în locul meu, ca și când ar fi fost problemele lor, pe mama, mătușa și soțul meu. Sigur că nu întotdeauna ”au curs lapte și miere” în relațiile dintre noi, însă vreau să văd imaginea de ansamblu, nu detaliile ei.

Cele mai bune sfaturi pe care le-am primit vreodată și pe care le-am urmat cu încredere au venit de la acești oameni de nădejde din viața mea. Aceștia sunt cei mai buni prieteni ai mei care mi-au oferit sfaturi de la primii pași în viață la aproape tot ce știu să fac acum și până la recomandări personale sau profesionale menite să mă ajute să îmi ating potențialul.

Cele mai frumoase și mai pure sentimente mi le-au dăruit aceste persoane constante în viața mea. Întotdeauna când am avut nevoie au fost acolo oferindu-mi necondiționat sentimente, sprijin, suport emoțional, un umăr de sprijin și o mână de ajutor.

Bunicii mei iubiți au fost primii mei prieteni care m-au format în primii șapte ani din viață și care m-au însoțit ca doi buni, înțelepți și iubiți părinți pe parcursul copilăriei și adolescenței, înlocuind părinții când aceștia nu puteau sau nu voiau să-și între în roluri. Mama, în rol de cea mai bună prietenă m-a învățat multe din lucrurile pe care le cunosc în probleme de viață și pe care, deși le practic, nu conștientizez faptul că le-am moștenit de la ea.

Mătușa mea a suplinit-o deseori ca o mamă și prietenă bună fiindu-mi sprijin atunci când nu mai știam sau nu mai puteam să continui să trăiesc. Soțul meu mi-a fost trecut, prezent și viitor ca iubit și prieten de încredere. Ei sunt cei mai buni prieteni ai mei care mi-au dat viață pentru a doua oară, m-au ridicat când am căzut și m-au purtat pe brațe când nu mai puteam să continui să merg în viață.

Sursa fotografiei: fotografie gratuită Pixabay

Nu aș putea alege cele mai bune sfaturi și cea mai bună prietenie dintre acești trei oameni minunați din viața mea care m-au iubit și atunci când eu nu mă iubeam. Împreună la vârsta de 35 de ani mi-au salvat viața la propriu, iar când m-am trezit la reanimare i-am văzut tot pe ei așteptând să li se spună dacă voi trăi. Au renunțat la ei și au suportat tot greul situației de a mă învăța cum să trăiesc din nou și să mă bucur de viață pentru că eu uitasem cu desăvârșire.

Cele mai bune sfaturi pe care le-am primit de la ei au fost să iubesc viața, să continui să trăiesc frumos, să am grijă de mine și de sănătatea mea și să mă iubesc pe mine, pentru că numai astfel aș putea avea grijă de ei la rândul meu știindu-mă pe mine că sunt bine.

Vă iubesc și vă respect oameni minunați pentru modul în care ați luptat cu voi, cu alții și cu mine pentru mine și pentru că m-ați iubit atât de mult!

Allurene Cosmetics și promisiunea de ”cea mai bună prietenă pentru totdeauna”

”Hello, BFF! Eu sunt Allurene Cosmetics și îmi pare bine de cunoștință! Îmi doresc să mă consideri cea mai bună prietenă a ta, o prietenă adevărată, care te va ajuta întotdeauna cu cele mai bune sfaturi de skincare, dar și în ceea ce privește dezvoltarea ta profesională și umană. Știu foarte bine că o femeie fericită din toate punctele de vedere va străluci în orice încăpere și asta îmi doresc pentru tine! 

Allurene este un brand românesc, prietenos și atent la nevoile consumatoarelor. Brandul își propune să fie un BFF (best friend forever) pentru toate femeile, de toate vârstele, să le ofere sfaturi de skincare, dar și de nutriție, sport, lifestyle, health și să le susțină să se simtă bine în pielea lor, indiferent de vârstă, functie, probleme cotidiene etc., să le dea încredere în puterea lor interioară, să le facă să strălucească în exterior așa cum fac la interior, să le ajute să devină cea mai bună versiune a lor.”

Sună bine până aici promisiunea Allurene Cosmetics de best friend forever, cea mai bună prietenă pentru totdeauna. Ce face ca să fie cea mai bună prietenă pentru femei? Lansează o gamă completă de îngrijire a tenului pentru un  ten frumos, sănătos și îngrijit cu cele mai bune produse cosmetice românești, pregătite cu drag în România. Acestea sunt produse cosmetice testate dermatologic, conținând ingrediente naturale, fără parabeni:

Sursa fotografiei: Allurene Cosmetics
  • Lapte demachiant Allurene
  • Apă micelară Allurene;
  • Ser de hidratare Allurene;
  • Crema contur ochi Allurene;
  • Crema hidrantată Allurene
  • Cremă antirid Allurene.

Bine ai venit Allurene Cosmetics! Este loc pe piață pentru noi produse cosmetice de cea mai bună calitate. Te așteptăm să ne uimești și să ne încânți cu noile tale produse cosmetice de îngrijire ten. Vom urmări cu interes apariția produselor pe site-ul allurene.ro, în pagina de Facebook @Allurene și în pagina de Instagram @allurenecosmetics. Abia aștept să îți testez produsele și să îmi devii cea mai bună prietenă ca să beneficiez de sfaturile tale! Succes!

Dacă și tu ai primit în viață cele mai bune sfaturi de la cei mai buni prieteni, atunci poți să accepți mâna întinsă de Allurene Cosmetics în semn de prietenie. Urmărește-i conturile de Facebook și de Instagram și site-ul ca să testezi printre primii clienți noile produse cosmetice românești și să beneficiezi de cele mai bune sfaturi de la cea mai bună și mai nouă prietenă de pe piața produselor cosmetice.

Sursa articolului: Allurene Cosmetics

Sursa fotografiilor: Allurene Cosmetics și fotografii gratuite Pixabay. Fotografia de copertă: fotografie gratuită Pixabay

Notă: Articolul a fost scris pentru Proba nr. 15 a concursului Spring SuperBlog 2022, a 24-a ediție a proiectului, care se desfășoară începând cu 1 martie 2022, titlul probei fiind Cele mai bune sfaturi de la cea mai bună prietenă propus de Allurene Cosmetics.

Publicitate

2 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s