Și tu poți să devii consultant de produse cosmetice

Conținut:

  1. Ce presupune să devii consultant de produse cosmetice
  2. De ce ar trebui să devii partener de brand Oriflame?
  3. Cum este să fi consultant Oriflame?

Te-ai gândit vreodată că banii cheltuiți periodic pe consumabile pentru igienă, frumusețe și întreținere corporală s-ar putea întoarce la tine sub formă de profit dacă decizi să faci parte din echipa firmei care le produce și le distribuie către consumatori la fel ca și tine?

Ce presupune să devii consultant de produse cosmetice

Consumând produse cosmetice de același fel cu cele pe care le-ai cumpărat frecvent și până acum și pe care oricum le vei consuma și în continuare vei avea posibilitatea să devii client direct cu avantajul unui discount funcție de valoarea comenzii și să îți faci propria afacere fără investiții prin promovarea companiei Oriflame și a produselor sale și prin aducerea de noi clienți direcți în companie, devenind astfel consultant în plină ascensiune profesională.

Oriflame are o ofertă unică pentru toate persoanele care se alătură companiei! Cu Oriflame, îţi poţi transforma viaţa în trei direcţii diferite – arăţi bine, câştigi bani şi te distrezi!

Arăți bine: Produsele inovatoare sunt inspirate din natură – folosind în mod frecvent ingrediente ce provin din fructe, flori şi plante. Formulele sunt dezvoltate conform celor mai recente tehnologii ştiinţifice şi sunt produse cosmetice fabricate pe baza celor mai înalte standarde și combină înţelepciunea naturii cu cele mai recente descoperiri în ştiinţă. Cataloagele Oriflame cuprind cele mai recente tendinţe în frumuseţe şi modă, deprinderi pe care le vei învăța și respecta în scurt timp fără efort.

Câştigi bani în trei modalităţi: 1. Câştigi bani economisind din cumpărarea produselor Oriflame; 2. Prezentând catalogul, câştigi bani din discount-ul vânzărilor tale; 3. Câştigi bani şi-ţi construieşti o carieră invitând alte persoane să construiască o echipă, pentru a câştiga bani împreună

Te distrezi: Împărtăşeşti familiei şi prietenilor detalii despre produsele tale cosmetice preferate. Îi ajuţi pe alţii să crească şi să-şi construiască propria echipă. Întâlneşti oameni noi şi legi prietenii. Participând la întâlniri, traininguri şi seminarii, te înscrii pe o pantă ascendentă atât la nivel personal, cât şi profesional. Călătoreşti în întreaga lume şi te califici la evenimente cu adevărat deosebite.

Spune DA provocării de a dezvolta o carieră profesională de succes și propria afacere fară investiții în afacerea Oriflame, înscrie-te acum și vei avea imediat posibilitatea de a dezvolta propria afacere cu produse consumabile pe care oricum le cumperi de la diferite firme ca să le folosești împreună cu familia, precum și cu oameni cu care oricum te întâlnești și socializezi iar ei de asemenea cumpără și folosesc produse cosmetice de îngrijire, înfrumusețare, welness și accesorii de la diferite firme – ai șansa să fructifici aceste lucruri pe care oricum le faci dintotdeauna dar nu te-ai gândit că ți-ar putea aduce venituri.

De ce ar trebui să devii partener de brand Oriflame?

În calitate de Consultant Oriflame ai ocazia să fii propriul tău șef, să lucrezi în industria de frumusețe, să îți faci propriul program și să câștigi venituri suplimentare, ai libertatea de a lucra de unde dorești și de a te bucura de mai mult timp pentru lucrurile pe care le iubești!

Câştigi bani în trei modalităţi: 1. Câştigi bani economisind din cumpărarea produselor Oriflame cu discount de 23%, 30% sau 40% functie de valoarea comenzii; 2. Prezentând catalogul, câştigi bani din discount-ul vânzărilor tale; 3. Câştigi bani şi-ţi construieşti o carieră invitând alte persoane să construiască o echipă, pentru a câştiga bani împreună.

Spune DA provocării de a dezvolta o carieră profesională de succes și propria afacere fară investiții în afacerea Oriflame și îţi poţi transforma viaţa în trei direcţii diferite – Arăţi bine, Câştigi bani şi Te distrezi! Oricine se poate alătura Oriflame în calitate de Consultant. Diferiți oameni, cu culturi și valori diferite, din toate colțurile lumii au cunoscut succesul alături de noi.

Ți se oferă șansa rară de a-ți începe propria afacere, în care singura investiție de care ai nevoie o reprezintă pasiunea. Tu decizi când și cât de mult vrei să lucrezi. Ține de tine dacă vrei să te dedici în totalitate afacerii tale sau doar vrei să aloci o parte din timpul tău liber pentru un venit suplimentar. Consultanții Oriflame se bucură de ore flexibile, confom propriilor dorințe, așa că tu decizi cum îți administrezi afacerea.

Cum este să fi consultant Oriflame?

Arăţi bine! Câştigi bani! Te distrezi! În calitate de Consultant Oriflame poți economisi bani pentru produsele de înfrumusețare pe care le cumperi pentru tine, familie sau prieteni și câștigi bani din vânzările pe care le faci tu sau grupul tău. Mulți Consultanți Oriflame au decis să se dedice total unei afaceri în lumea frumuseții, în timp ce alții aleg să vândă produsele în timpul lor liber pentru a se bucura de un venit în plus. Oricare este alegerea ta, vei avea susținere pe tot parcursul călătoriei tale.

În calitate de nou Consultant Oriflame, te vei bucura de ajutorul unui Consultant experimentat – numit Sponsor – care te va ajuta și ghida pe parcursul carierei tale profesionale în această companie internațională. Sponsorul îți va prezenta lumea Oriflame și te va ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie la început de drum. De asemenea, îți poți comanda materialele ajutătoare pe care compania le oferă – precum ghiduri, cataloage ori mostre pentru a te familiariza cu portofoliul de produse cosmetice și wellness. Sponsorul tău îți va oferi mai multe detalii legate de pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru un start de succes.

Din confortul casei tale sau de oriunde dorești îți poți administra afacerea încheiată cu Oriflame fără investiții altele decât timpul pe care dorești să îl aloci și cumpărăturile pe care oricum le făceai lunar și până în prezent pentru tine și familia ta și le consumați lunar în casă pentru frumusețe, igienă și întreținere corporală.

Săpun solid și lichid, șampon, balsam, mască de păr, gel de duș, periuțe și pastă de dinți, spray antiperspirant, cremă de corp, cremă de față, mască pentru față, gel de ras, aftershave, parfum, ruj, rimel, fond de ten, fard de obraz și de pleoape, creion de ochi și de buze, ojă, acetonă, pilă de unghii, pilă de picioare, perie pentru duș, burete de duș și altele asemenea sunt produse cosmetice pe care orice familie le cumpără lunar sau periodic, deci de ce nu le-ai cumpăra din afacerea ta și de ce nu ai invita și alte persoane să facă același lucru ca să îți dezvolți afacerea?

Sursa fotografiei: Pixabay

Dacă dorești detalii sau dacă dorești să te alături echipei și să te înregistrezi pe site-ul Oriflame și să faci comenzi online singură din confortul casei te poți înscrie pe link-ul de mai sus. Dacă întâmpini dificultăți la înregistrarea pe site sau dacă întâmpini dificultăți la vizitarea site-ului Oriflame, la vizualizarea oportunității și a ofertelor de pe site nu ezita să îmi trimiți un e-mail la adresa pe care o găsești aici pe site la secțiunea Contact și te voi ajuta cu mare plăcere să te inițiezi și să îți dezvolți o afacere în parteneriat cu această companie.

Astfel vei putea face personal comenzile online pe site pentru care să soliciți plata produselor și a taxei de transport la livrare oriunde în țară și să plătești curierului care îți va preda coletul cu produse; în continuare, ca să dezvolți o afacere în acest domeniu, urmează să vorbești oricărei persoane pe care o cunoști și cu care te întâlnești sau cu care corespondezi în mediul online ori să publici pe rețelele de socializare și oriunde dorești despre oportunitatea Oriflame și să îi inviți să facă parte din echipa pe care o vei crea împreună cu ajutorul echipei mai mari din care vei face parte.

Devino consultant Oriflame și vei observa cu încântare că poți câștiga bani pasiv atunci când clienții aduși de tine în companie se igienizează și se toaletează zilnic, se împarfumează, se machiază, se înfrumusețează, se întrețin folosind produsele Oriflame, iar veniturile din contul tău bancar pot să aibă un uimitor trend ascendent pe măsură ce îți mărești echipa de clienți și consultanți activi.

Oferta de înscriere este de nerefuzat, o echipă te așteaptă să devii consultant ca să te ajute să îți dezvolți o afacere cu produsele acestui brand. Nu mai ezita pentru că altfel vei rămâne în continuare un simplu consumator fără să ai nici un profit din banii cheltuiți pe consumabile pentru igienă, frumusețe și întreținere corporală pe care oricum suntem obligați de împrejurări să le cumpărăm și să le folosim zilnic toată viața. Clienți vor exista mereu pentru toate companiile de profil pentru că sunt puține persoanele care refuză să se spele și să se îngrijească.

De aceea alege să faci parte dintr-o astfel de companie pentru ca măcar banii pe produsele pe care le folosești împreună cu familia să îi tai de la cheltuieli prin profiturile pe care ai posibilitatea să le faci alături de acest brand cu puțină implicare din partea ta.

Aceasta nu este o activitate numai pentru fete și femei pentru că în catalogul Oriflame sunt foarte multe produse pentru bărbați care acoperă absolut toate necesitățile acestora de igienă, întreținere și înfrumusețare și există mulți bărbați consumatori care adoră acest brand. De asemenea există multe exemple de succes în cadrul companiei în care bărbații au atins toate nivelurile de dezvoltare profesională pe care le oferă colaborarea cu compania Oriflame.

De aceea provocarea Oriflame este lansată atât pentru fete și femei cât și pentru băieții și bărbații care doresc să acceseze link-ul de înscriere și să devină clienți direcți și apoi care își doresc pot să devină consultanți aducând treptat alți clienți direcți companiei, condiția cea mai importantă fiind să aibă vârsta de minim 18 ani împliniți.

Dacă apreciezi interesant subiectul dezbătut în acest articol de pe blog te invit să lași un comentariu cu completările tale sau cu eventualele experiențe pe care le-ai avut colaborând cu această companie și folosindu-i produsele.

Sursa articolului și fotografiilor: Oriflame.ro

Publicitate
Categorii: Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s