Top 10 idei de cadouri pentru bărbați

Te-ai gândit ce cadouri vei face bărbaților din viața ta de sărbători? Nu îți face griji pentru că nu am aflat nimic, mă refeream la bărbații oficiali din viața ta 😀. Cu puțin noroc, fiecare dintre noi avem în viața noastră cel puțin un bărbat care ar putea fi: soț, tată, fiu, bunic, unchi, verișor, naș, fin, șef, coleg, prieten, vecin. Te-ai gândit că ai vrea să îi surprinzi cu un dar diferit de ceea ce au primit până acum, dar nu știi ce anume? Înainte de a lua o decizie consultă și această listă cu 10 idei de cadouri pentru bărbați:

 1. Top 10 idei de cadouri pentru bărbați
  1. Set cadou decantor Glob Pământesc cu două pahare Epique
  2. Șosete Amuzante Bring Me Wine
  3. Set șah și accesorii vin, Caseta Deluxe
  4. Glob pământesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape
  5. Păpușa VOODOO a șefului
  6. Big Enter tastă antistres
  7. Set cadou decantor Sticla Diamant cu două pahare Deluxe
  8. Ramă foto magnetică levitantă
  9. Lampă LED 3D Calea Lactee XL, 15cm, 16 culori cu telecomandă
  10. Set accesorii vin pentru sticlă de vin
 2. De unde să iau cadouri ieșite din minți? De pe MindBlower!
 3. Cadoul perfect e o poveste

Top 10 idei de cadouri pentru bărbați

Set cadou decantor Glob Pământesc cu două pahare Epique

Vrei să oferi un cadou memorabil unui bărbat special din viața ta? Iată primul exemplu cu care nu ai cum să greșești, indiferent de destinatar, cu condiția să fie major.

Set cadou decantor Glob Pământesc cu două pahare Epique
Sursa fotografiei: MindBlower.ro, prelucrare Canva

Nici nu trebuie să fie băutor fruntaș bărbatul căruia i-ai putea dărui un Set cadou decantor Glob Pământesc cu două pahare Epique, poate că nici nu obijnuiește să consume alcool. Cu siguranță, însă, va avea, în cursul vieții, musafiri acasă sau la birou cu care va dori să depene amintiri sau să încheie o afacere închinând un pahar plin cu … ceva.

Nu ți-ar plăcea ca, în intimitatea căminului, sau la birou, să aibă expus acest decantor din sticlă suflată manual cu două pahare din sticlă? Alături îi pot sta oricând e nevoie cleștele metalic pentru cuburi de gheață, cele nouă cuburi din rocă pentru whiskey și pâlnia picurător pentru a adăuga cu ușurință băuturi în interiorul decantorului.

Vin mai mulți musafiri decât te-ai aștepta? Nu va fi nici o problemă, pentru că decantorul are capacitate de 850 ml, chiar dacă tot suportul nu are decât 21 cm înălțime, iar globul are diametrul de 13 cm. Poți completa masa cu alte pahare similare cu cele două din set care au capacitate de 200 ml fiecare. Chiar dacă nu se consumă toată băutura din recipient, setul conține dop rubber pentru ca în interior să nu pătrundă aerul, iar conținutul să fie perfect sigilat.

Șosete Amuzante Bring Me Wine

Te-a cuprins veselia și simți că ai vrea să faci o șotie, dar vrei să împarți distracția cu altcineva? Dacă nu e vorba despre un șef ursuz sau despre un partener de afaceri snob, atunci acesta ar putea fi o idee bună.

Șosete Amuzante Bring Me Wine
Sursa fotografiei: MindBlower.ro, prelucrare Canva

Dacă poți să citești asta, adu-mi mai mult vin. Ca să fim în ton cu sezonul rece în care purtăm șosete și cu vinul, nu îți inspiră un vin fiert băut de Moș Nicolae, de Crăciun, de celelalte sărbători de iarnă? Șosetele sunt foarte potrivite pentru oricare dintre membrii majori ai familiei și nici nu costă scump. Ai putea să faci cadou fiecăruia câte o pereche de șosete în diferite împrejurări.

Dacă vrei să te amuzi mai curând, o frumoasă distracție în familie ar fi să pui în ”ghetuțele” adulților din casă câte o pereche de astfel de șosete de Moș Nicolae. Să nu uiți să aduci tot tu și vinul ca să nu ai surpriza că ”udați” noile șosete haioase cu suc sau cu apă minerală.

Poți extinde aria celor cărora le poți face un astfel de cadou la toți cei cu care în mod normal îți permiți să faci o glumă bună și obișnuiți să râdeți împreună. Va fi dublu câștig pentru persoana care le va primi: nu doar că se va amuza, dar va beneficia de șosete moi, călduroase, confortabile, confecționate din material respirabil, anti-alunecare.

Set șah și accesorii vin, Caseta Deluxe

Dacă vrei să cumperi acest cadou, atunci va trebui să stai la rând. Bărbatul favorit din viața mea, soțul meu, este șahist pasionat și iubitor de vin, fără a exagera. La el și la surpriza lui m-am gândit când am selectat această idee de cadou pentru bărbați. Fiecare cadou are omul lui, iar acesta este chiar potrivit pentru o persoană căreia deopotrivă îi place și o partidă de șah și să savureze un vin bun, din când în când.

Set șah și accesorii vin, Caseta Deluxe
Sursa fotografiei: MindBlower.ro, prelucrare Canva

Din păcate, eu și soțul meu nu vom bea vinul împreună, pentru că eu nu consum alcool și nici nu vreau să îl supun la nervi și stres cerându-i să joace șah cu mine. Are șahiștii lui cu care poate împărți astfel de momente, iar eu nu vreau să îi răpesc bucuria acestei pasiuni și a reîntâlnirii cu partenerii și rivalii lui la sportul minții.

Cred că o astfel de casetă elegantă cu accesorii pentru vin și piese de șah, închise într-o cutie care pe partea exterioară are o tablă de șah, este chiar un dar strategic pentru o persoană care iubește șahul. Dacă cunoști o astfel de persoană, cel mai probabil, vei da șah mat cu un astfel de cadou, fără să fi jucat. Nici nu trebuie să aștepți un eveniment sau o ocazie deosebită pentru un astfel de obiect luxos.

Cu dimensiuni de 24 x 22 cm și piesele montate stabil în interior, în cutia care se închide cu cataramă cu prindere metalică, este potrivit atât pentru a merge într-o vizită cât și pentru călătorii sau la ieșiri în aer liber, gata de montat oriunde când este timpul potrivit pentru o partidă de șah.

Glob pământesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape

Cu un glob pământesc care levitează poți surprinde o persoană la orice vârstă. Un copil va fi foarte fericit să aibă propriul obiect educațional de pe care să învețe geografie în liniște, de plăcere, oricând dorește, fără condiționările din sala de clasă de la ora de Geografie.

Glob pământesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape
Sursa fotografiei: MindBlower.ro, prelucrare Canva

Ai o cunoștință sau o rudă prof de Geografie? Aceasta este genul de surpriză cu care nu ai cum să greșești, mai ales atunci când nu mai are altul la fel. Sunteți invitați la ziua de naștere a unui copil, sau mergeți în vizită de sărbători la o familie care are un copil? Iată o idee foarte drăguță de cadou care nu condiționează ca destinatarul să fie băiat sau fată.

Luminile LED colorate și diametrul globului de 8,5 cm din platforma magnetică de levitație prezintă un obiect elegant, diferit de alte globuri statice. Dacă vei studia detaliile tehnice pe mindblower.ro, vei observa că este simplu de instalat pentru că include manual de utilizare și încărcător.

Păpușa VOODOO a șefului

Nu cred că nu ai pe nimeni în anturajul tău care ți se plânge frecvent că nu își mai poate suporta șeful și stresul pe care acesta i-l induce. Poate chiar tu ai nevoie să ripostezi de fiecare dată când te șicanează un superior, dar poate că nu îndrăznești să opui rezistență.

Este un dar hazliu pentru cel care ți se plânge într-una de șeful rău sau un mijloc să îți descarci propriile frustrări pe o astfel de păpușă Voodoo. Să nu crezi în practici Voodoo, dar poți să crezi că o astfel de păpușă poate fi un bun mijloc de a scăpa de tensiunea acumulată de la un individ care și-a propus să te supere frecvent.

Păpușa VOODOO a șefului
Sursa fotografiei: MindBlower.ro, prelucrare Canva

Te deranjează la serviciu și nu ai curaj să ripostezi, sau, chiar dacă o faci, mai rău pui paie pe foc? Scoate păpușa Voodoo din geantă sau din sertar și măcar înțeapă-l puțin pe ascuns ca să te răcorești și să te amuzi. A trecut pe lângă tine și te-a privit cumva cum nu îți convine, nu ți-a zis nimic, dar tot nu îți place mutra lui? Înțeapă păpușa până când simți că te relaxezi și că te poți apuca de treabă în parametrii normali.

Ești acasă și îți tot amintești de șeful rău sau poate de un coleg nesuferit? Înțeapă păpușa Voodoo până când te relaxezi. Dacă nu demisionezi, măcar ai putea să te distrezi puțin cu o astfel de păpușă până când găsești o organizație în care rezonezi cu personalul. Totuși, dacă înțepi păpușa Voodoo crezând în practici Voodoo, sau în alte scopuri decât pentru a te calma și a te distra, poate că ar trebui să discuți cu cineva 😀.

Big Enter tastă antistres

Cu toții avem în preajma noastră un workoholic, uneori suntem chiar noi. Dacă trebuie să faci cadou unei persoane care lucrează mult la calculator sau unui coleg nervos pe tastatură, atunci Big enter tasta antistress ar putea fi candidata ideală pentru darul tău, întrucât chiar poate fi conectată prin USB la calculator sau laptop și chiar funcționează ca o tastă enter.

Big Enter tastă antistres
Sursa fotografiei: MindBlower.ro, prelucrare Canva

Nervii, stresul, oboseala acumulată în multe ore pierdute online pot fi descărcate cu niște pumni în această mare tastă enter, suficient de moale chiar și pentru lovituri serioase. Un programator, un operator calculator, un blogger, un copywriter, un developer, un pasionat de gaming online și lista poate continua cu orice persoană din anturajul tău care petrece multe ore în fața unui computer.

Oricare dintre aceștia poate fi candidatul potrivit pentru un astfel de cadou distractiv. Poate că nici ție nu ți-ar strica o tastă enter antistres pe birou, cu dimensiunile de 20.5 x 14.5 x 11 cm, pentru momentele în care vrei să iei o pauză de câteva momente, cu capul pe ea, ca pe o pernă moale. Fă un cadou diferit și trăznit care cu siguranță nu va fi uitat de un apropiat căruia îi sare țandăra pe tastatură uneori, pentru ca obiectele din jurul lui să rămână în siguranță.

Set cadou decantor Sticla Diamant cu două pahare Deluxe

În cazul în care nu te-ai decis la primul set format din sticlă, două pahare, suport, clește pentru gheață, cuburi din piatră pentru whiskey și pâlnie pentru turnare facilă, iată un model deluxe. Sticla are tot 850 ml, dar paharele sunt ceva mai mari, de 345 ml fiecare.

Set cadou decantor Sticla Diamant cu două pahare Deluxe
Sursa fotografiei: MindBlower.ro, prelucrare Canva

Este unicat în sensul că este un produs handmade artizanal, iar fiecare set rezultat e diferit, chiar dacă păstrează linia aceluiași model. Ce ți-ai putea dori mai mult pentru un dar sofisticat? Poate doar licoarea magică de pus în sticlă dătătoare de conversații lungi, plăcute, confidențiale într-o atmosferă ambientală confortabilă.

Cred că orice bărbat ar putea fi încântat să primească un astfel de cadou pe care să îl păstreze la loc de cinste pe bar, pe o comodă sau pe birou. Impresionat este cuvântul pe care îl inspiră un astfel de cadou pentru emoția pe care o va simți destinatarul care va deschide această cutie.

Tu pe cine ai dori să impresionezi cu un astfel de cadou pentru bărbați? Îți doresc să ai întotdeauna o întreagă listă, în anturajul tău, ca răspuns la această întrebare.

Ramă foto magnetică levitantă

Imaginează-ți reacția persoanei care va deschide un astfel de cadou conținând ramă foto magnetică levitantă și o fotografie cu valoare sentimentală pentru destinatarul ei, care împrăștie în jur și o lumină frumoasă. Nu-i așa că și ție ți-ar plăcea să ți se facă o astfel de surpriză? Atunci nu sta pe gânduri și dăruiește ca să primești în același timp câte o priveliște de uimire și de încântare de pe chipul fiecărei persoane dragi.

Ramă foto magnetică levitantă
Sursa fotografiei: MindBlower.ro, prelucrare Canva

În cursul unui an calendaristic sunt multe împrejurări în care o poți oferi în dar unei persoane speciale, însă înainte de toate ar trebui să te gândești să îți faci ție un astfel de cadou. Uitându-te la ea, ce chipuri ai dori să ai mereu în preajmă imortalizate într-o fotografie cu dimensiunile de 13cmx8.5cm? Nici nu îți dai seama cât de mult înseamnă uneori o fotografie cu chipuri familiare zâmbindu-ți de pe noptieră, de pe un colț al bibliotecii, de pe o comodă, de pe birou, de pe măsuța de cafea.

Ramele foto în care sunt încadrate momente de neuitat sunt cel mai la îndemână mijloc de a schimba un decor interior, doar mutându-le locul dintr-o cameră în alta. Fotografiile din diferite momente fericite ale vieților noastre reprezintă totodată cea mai sigură cale de a ne muta gândurile spre altceva frumos când firul lor duce într-un loc în care nu mai vrem să fim.

Lampă LED 3D Calea Lactee XL, 15cm, 16 culori cu telecomandă

Nici o grijă nu trebuie să îți faci că poate nu va fi bine primită în dar o Lampă LED 3D Calea Lactee XL, 15cm, 16 culori, cu suport din lemn, telecomandă și cablu de încărcare.

Lampaă LED 3D Calea Lactee XL, 15cm, 16 culori cu telecomandă
Sursa fotografiei: MindBlower.ro, prelucrare Canva

Pe o noptieră, pe birou, pe măsuța de cafea din terasă sau din casă, pentru o atmosferă intimă, această lampă poate să își găsească locul în orice casă. Este un produs economic, în concordanță cu speranțele de economie la energie, întrucât are bec cu LED.

Produsul include baterii, dar se poate și încărca într-un timp de 2-3 ore, având autonomie de funcționare 6-12 ore. Încearcă să îți imaginezi acest glob magic cu 16 culori RGB, cu diametrul de 15 cm, pe noptiera din dormitorul tău în serile în care romantismul sau visarea își fac loc în dormitorul tău. Ce îți inspiră o astfel de seară și noaptea care urmează?

Set accesorii vin pentru sticlă de vin

O idee de cadou pentru un bărbat din anturajul tău poate fi acest set accesorii vin pentru sticlă de vin. Nu uita să incluzi în punga de cadouri și sticla de vin ca să ai siguranța că probați cadoul.

Set accesorii vin pentru sticlă de vin
Sursa fotografiei: MindBlower.ro, prelucrare Canva

Acest set accesorii vin pentru sticla de vin include cinci piese încorporate în forma unei sticle de vin care se închide cu fermoar magnetic. Cele mai pretențioase gusturi în materie de accesorii pentru vin pot fi satisfăcute cu acest set complet pentru cunoscători, sau doar pe cei care savurează un pahar de vin bun ocazional.

Fericitul posesor al acestui set nu își va mai face griji că nu a consumat toată sticla, iar conținutul se poate trezi, pentru că are inclus și un dop pentru vin. Cutia setului, inelul pentru picurare, dispozitivul pentru turnare și aparatul de tăiat sigilii cu siguranță vor impresiona mai mult destinatarul darului tău decât tirbușonul pe care poate că îl mai are prin casă, însă nu provine dintr-un set atât de elegant.

De unde să iau cadouri ieșite din minți? De pe MindBlower!

De acum încolo sper că atunci când va trebui să cumperi un cadou să nu mai fie nevoie să depui multă muncă de căutare, perspicacitate, alergătură pe la magazine fizice, documentare în mediul online, logică, atenţie, intuiţie, suflet, implicare. Echipa de tineri de la MindBlower se gândesc la toate, cutreieră lumea și aduc în România cadouri inedite și nemaivăzute.

Împreună facem deja lumea mai bună şi mai fericită. Aceasta e magia MindBlower.
La noi poţi să găseşti uşor acel cadou amuzant pentru colegul de birou, un cadou perfect pentru o petrecere reuşită, o surpriză emoţionantă pentru mama ta, un gadget curios pentru un adolescent, un cadou de lux pentru un om de afaceri sau ceva practic pentru partenerul de viaţă. 
mindblower.ro

Indiferent cine este destinatarul surprizei tale, pe site-ul mindblower.ro vei găsi cadouri pentru femei, cadouri pentru bărbați și cadouri pentru copii. Indiferent care ar fi împrejurarea în care vei dori să faci un cadou, acest magazin online are deja pregătită o categorie de produse care să te inspire și care să te scoată din impas:


Cadouri pentru Nași, Cadouri Haioase, Cadouri Aniversare Căsătorie, Cadouri de Casă Nouă, Cadouri Majorat, Cadouri pentru Prieteni, Cadouri Corporate, Cadouri pentru Bunici, Cadouri pentru Șefi, Cel ce are tot, Cadouri Nuntă și Cununie civilă.

Când vei face o comandă online pe site la MindBlower, nu da ultimul enter de validare a comenzii până când nu adaugi în coș și un cadou Pentru Copilul din tine. Și tu meriți să deschizi o frumoasă cutie de cadouri, ceva nou, ceva inedit, ceva ce nu ai mai avut, dar îți dorești să ai.

Nu îți încărca mintea cu gânduri referitoare la detaliile tehnice ale comenzii pentru că se plasează și se procesează rapid în mod online, iar curierul rapid cu coletul te găsește, în 1-2 zile lucrătoare, oriunde ai specificat pe site că este adresa ta din țară. Poţi trimite un cadou direct la sărbătorit şi poţi opta pentru ambalaj festiv, elegant, iar livrarea este gratuită la comenzile de peste 300 lei oriunde în România.

Primești personal în contul tău de pe site și puncte cadou în valoare de 4% din valoarea fiecărei comenzi plasate, iar dacă ai plasat o comandă de peste 350 lei, vei avea surpriza să descoperi un cadou gratuit pentru tine în coşul de cumpărături. Tot ce trebuie să faci este să alegi ”cadouri ieșite din minți” de pe mindblower.ro, beneficiind de avantajele din contul de client.

Cadoul perfect e o poveste

Cadoul perfect e o poveste, povestea ta în care te gândești cu ce să surprinzi fiecare persoană din viața ta căreia vrei să îi faci un dar minunat. Frământări, indecizii, alergătură, bucurie de a dărui, speranțe că va fi bine primit și multe sentimente amestecate. Ți-ar plăcea, nu-i așa, să-i smulgi un strigăt de surpriză, o îmbrățișare puternică, un sărut apăsat pe fiecare obraz, sau, de ce nu, chiar mai mult?

Povestea ta este povestea fiecăruia dintre noi atunci când vrem să facem un cadou. Este povestea mea când doresc să îmi surprind soțul iubit pentru care mi-aș dori să pot cumpăra toate aceste cadouri, plus multe altele. Este minunat să ai în viața ta pe cineva căruia să vrei să îi dăruiești tot ce este mai bun și mai frumos și să ți se pară că orice i-ai dărui nu este suficient pentru că merită mai mult.

Așa e fericirea, cu mulțumire și recunoștință pentru toți oamenii buni din viețile noastre și pentru tot ce avem bun și frumos. Chiar dacă le dăruim timpul, respectul și afecțiunea noastră, la zile de naștere, la zile onomastice, la principalele sărbători religioase și în alte zile festive, ei merită o surpriză în plus ca să știe că ne-am gândit la ei mult mai mult decât într-o zi obișnuită.

Nici nu trebuie să așteptăm o ocazie anume să facem un cadou. Însăși faptul că suntem împreună, că suntem în viață, că ne-am trezit bine-dispuși, că ne întâlnim sau că mergem într-o vizită, oricare împrejurări sunt foarte bune pentru a ne surprinde persoanele speciale din viețile noastre sau gazdele.

Nu îți refuza plăcerea de a dărui care te va face să te simți bine. Nimic nu poate egala priveliștea de a-i vedea fața uimită, impresionată, încărcată de recunoștință, sau explozia de bucurie, râsul zglobiu, reacția la cadoul glumă bună. Cadoul perfect e o poveste, sau spune o poveste prin intermediul cadoului tău.

Alege una dintre aceste 10 idei de cadouri pentru bărbați din acest blog post, sau descoperă multe alte cadouri pentru bărbați în magazinul online mindblower.ro și fă pe cineva fericit azi.

Sursa articolului: mindblower.ro

Sursa fotografiilor: mindblower.ro

Nota: Articolul a fost scris pentru proba nr. 5 din cadrul celei de-a 25-a ediții a competiției de blogging creativ ”Storytelling la puterea SuperBlog” organizată de SuperBlog, cu tema ”Cadoul perfect este o poveste” propusă de sponsorul probei MindBlower.

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s