BLOG

Concurs cu premii pentru bloggeri, Storytelling la puterea SuperBlog

Cochetezi cu scrisul, ai un blog sau un site cu blog și ceva experiență? Atunci acest articol este pentru tine. Ai un blog de puțin timp sau doar intenționezi să creezi unul, dar încă eziți sau nu ai găsit suficientă motivație pentru a demara proiectul tău? Și tu vei găsi în acest blogpost imboldul necesar.Citește în continuare „Concurs cu premii pentru bloggeri, Storytelling la puterea SuperBlog”

Înapoi la școală, înapoi la sport!

O știre de toamnă relevă aspecte cu care fiecare ne confruntăm sau pe care le așteptăm cu nerăbdare în această perioadă: începe anul școlar/ universitar și într-un fel sau altul cu toții suntem preocupați de aprovizionarea cu ținute formale, casual și sport și rechizite școlare. Vara și primăvara îmi par cele mai scurte anotimpuri deșiCitește în continuare „Înapoi la școală, înapoi la sport!”

Cum să îmi petrec timpul liber? Adoptă un pisic!

Ai avut vreodată în cursul vieții un animal de companie? Părinții sau bunicii tăi aveau animale de companie în casele lor? Încearcă să rememorezi momentele în care te-ai aflat în apropiere unui pisic. Ce ai simțit? Ce ai gândit? Ți-ai dorit să îl ridici în brațe sau l-ai evitat? L-ai speriat cu o voce răstităCitește în continuare „Cum să îmi petrec timpul liber? Adoptă un pisic!”

Cum să ne petrecem timpul liber – Poți să devii consultant de produse cosmetice

Te-ai gândit vreodată că banii cheltuiți periodic pe consumabile pentru igienă, frumusețe și întreținere corporală s-ar putea întoarce la tine sub formă de profit dacă decizi să faci parte din echipa firmei care le produce și le distribuie către consumatori la fel ca și tine? Ce presupune să devii consultant de produse cosmetice Consumând produseCitește în continuare „Cum să ne petrecem timpul liber – Poți să devii consultant de produse cosmetice”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Urmărește blogul

Primești conținut nou livrat direct în adresa de e-mail.