DESPRE

Bună! Sunt Valeria Târban – un creator digital multidisciplinar care lucrează cu branduri din domeniile timp liber, modă, înfrumusețare și stil de viață.

Sunt blogger aici pe site, copywriter, administrez pagini și grupuri în rețelele sociale, pentru că mă ocup cu marketingul afiliat și particip la competiții de blogging creativ. Nu reușesc mare lucru în concursuri, dar important este faptul că am curaj și perseverență să fiu acolo.

Sper să îți folosească la ceva ceea ce public pe site-ul timpul-liber.com, să îți aducă informații noi, să răspundă căutărilor tale. Dacă îți place ceea ce public te poți abona la Blog ca să primești următoarele articole în adresa de e-mail. Nu trimitem reclame publicitare, promoții sau alte e-mail-uri nesolicitate, ci se trimit automat de către platformă numai articolele noi de pe blog.

Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare prevăzute de 2Performant și Profitshare, pentru că desfășurăm pe site și activități de marketing afiliat. Nu toate link-urile de pe acest site sunt afiliate și nu toate magazinele online sunt partenere, pentru că mai desfășor și activitate de competiții de blogging creativ.

La accesarea link-ului de afiliere pe dispozitivele vizitatorilor se vor plasa cookies de tracking în vederea monetizării conținutului/ proiectului promovat de către aceştia, dar informăm utilizatorii că nu colectăm și nu transmitem nicio dată cu caracter personal a acestora către reţeaua de afiliere.

Date cu caracter personal colectate ar mai putea fi adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog.

Dacă îți place site-ul, blogul și activitatea mea, te invit să îți faci cumpărăturile de la magazinele online partenere cu clic pe link-urile plasate pe site. De regulă, la cumpărăturile online efectuate de utilizatori prin link-uri afiliate eu primesc un mic comision. Tu nu vei plăti un preț mai mare, nu te afectează comisionul meu, nu înseamnă că îmi donezi mie ceva sau că îmi sponsorizezi site-ul.

Numai magazinele online sunt cele care îmi plătesc comisionul la valoarea produselor cumpărate online, pe care oricum o plăteai pentru că prețurile sunt afișate oricum în magazinele online. Comisioanele nu reprezintă valori mari, însă însumate mă pot ajuta să îmi desfășor în continuare activitatea și să acopăr cheltuielile de funcționare a site-ului.

Revino aici pe site ori de câte ori ai timp liber. Îți mulțumesc pentru vizita pe site și pentru suport!

Abonează-te

Înregistrează-te pentru a primi știri săptămânal, ultimele articole și conținut exclusiv. Vei primi un e-mail în fiecare săptămână!