INFO-CONTACT

Bine ai venit pe site-ul timpul-liber.com!

Sunt blogger, copywriter, social media manager deschis pentru colaborări. Pentru că timpul este o resursă importantă irecuperabilă a tuturor, prin activitatea mea pe acest site îmi doresc să contribui la petrecerea timpului liber într-un mod cât mai frumos și util. O parte a activității mele ajută site-urile partenere să aducă mai aproape de public beneficiile produselor și serviciilor lor.

Dacă îți dorești să scriu pentru afacerea, brandul, produsele tale, magazinul tău fizic sau online, pentru marketer/ sponsor/ advertiser, o voi face numai prin intermediul acestei platforme pe care, dacă dorești, va fi nevoie să îți faci un cont în secțiunea ”Marketeri”, să cauți în motorul de căutare site-ul timpul-liber.com și să plasezi o comandă. Un clic aici te va conduce spre platforma de content marketing.

Sper să îți placă blogul meu și site-ul în ansamblul său, să îți fie utile ca să te întorci în curând, ori de câte ori vei avea nevoie de informații din activitatea mea.

Dacă îți place conținutul de pe blog și dorești să primești viitoarele articole în adresa ta de e-mail te invit să te abonezi la BLOG. Dacă te vei abona promitem să nu te bombardăm cu mail-uri inutile, vei primi de la acest site în mod automat numai articolele următoare care vor fi publicate pe blog.

În desfășurarea activității noastre pe site-ul timpul-liber.com nu trimitem reclame, promoții sau alte materiale publicitare abonaților, ci se trimit automat din platformă strict noile articole publicate pe Blog cu o frecvență aproximativă de 1-2 articole pe săptămână.

Nu preluăm comenzi de produse prin e-mail sau prin Comentarii, comenzile se fac numai online pe site-urile magazinelor partenere. Accesarea acestui site cu blogul său presupune acceptarea Termenilor si conditiilor conform Regulamentului 2016/679/UE.

Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare prevăzute de 2Performant și Profitshare, pentru că desfășurăm pe site și activități de marketing afiliat.

La accesarea link-ului de afiliere pe dispozitivele vizitatorilor se vor plasa cookies de tracking în vederea monetizării conținutului/ proiectului promovat de către aceştia, dar informăm utilizatorii că nu colectăm și nu transmitem nicio dată cu caracter personal a acestora către reţeaua de afiliere.

Date cu caracter personal colectate ar mai putea fi adresa de e-mail în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog.

Dacă îți place site-ul timpul-liber.com și dacă apreciezi utile articolele de pe blog te invit să dai clic pe reclamele care te interesează și să le vizionezi, să îți faci cumpărăturile de la magazinele online partenere pentru a ne putea continua activitatea. Considerăm utilă orice sugestie vei lăsa la Comentarii.

Dacă îți dorești să colaborăm sau apreciezi că prin activitatea mea te-aș putea ajuta nu ezita să îmi trimiți un mesaj la adresa de e-mail: contact@promotieonline.com, sau poți să îmi lași un comentariu la oricare articol. Nu publicăm guestpost-uri sau alte forme de blogpost-uri de la parteneri cu subiecte sexuale și erotice explicite, religioase, politice, despre substanțe interzise, jocuri de noroc, știri despre activități infracționale sau alte subiecte sensibile similare.

Nu mă situez împotriva acestor categorii de subiecte, le urmăresc și eu în mijloacele de publicare mass-media, însă publicul căruia dorim să ne adresăm pe acest site este de toate categoriile sociale și de toate vârstele, având inclusiv blogpost-uri cu produse pentru copii, sau cărți cu și despre religie. Din astfel de motive am ales să exclud de la publicare subiectele sensibile, chiar dacă nu îmi va rămâne de publicat în blogpost-uri nici un subiect senzațional.

Îți mulțumim pentru înțelegere, pentru vizita pe site, pentru suport, și revino ori de câte ori ai nevoie de informații din domeniul de activitate al site-ului!

Ia legătura

România RO

contact@timpul-liber.com