Manichiură și pedichiură acasă ca la salon

Vrei să îți faci manichiura și pedichiura acasă ca la salon? Eu am reușit, deci și tu vei putea pentru că în acest blog post eu îți voi povesti exact ce am făcut. Cu puțină îndemânare și voință și tu vei reuși, iar dacă nu îți va ieși perfect de la prima încercare, nu te descuraja pentru că vei încerca din nou și vei înregistra progrese, dacă vei proceda așa cum am procedat eu:

  1. Poți să ai și tu un set complet de manichiură – pedichiură profesionale
  2. Cum mi-am făcut singură manichiura și pedichiura acasă ca la salon
  3. De unde mi-am cumpărat produsele pentru Manichiură și pedichiură acasă ca la salon

Poți să ai și tu un set complet de manichiură – pedichiură profesionale

Acum este posibil să fi creativă cu produse profesionale, să ai satisfacția că și tu poți să faci o activitate frumoasă cu rezultate excelente și să economisești banii pe care îi plătești lunar la salon.

Poți chiar să îți cumperi un set complet de manichiură profesională cu lampă, oje și accesorii pentru nail art, să exersezi pe unghiile tale, să faci și un curs dacă vrei să aprofundezi și să prestezi astfel de servicii în propriul salon. Permite-ți să visezi, pentru că dacă poți visa, atunci înseamnă că visul ți se poate îndeplini.

Cum este posibil să ai toate acestea? Exact cum îți voi descrie mai jos că am procedat eu. Mi-am comandat online și am primit de la curier în urmă cu o săptămână primul meu set complet de manichiură-pedichiură profesionale pentru începători dintre ofertele kit cu ojă semipermanentă disponibile în magazinul online și deja am reușit să îmi fac singură manichiura și pedichiura cu prima mea ojă semipermanentă uscată la prima mea lampă profesională.

Kit Oja Semipermanenta Incepatori cu Lampa UV/LED SensoPRO Promotie #09

Acum am și eu unghiile perfecte indiferent ce activități fac și îmi pare rău că nu am știut de mult timp că se pot cumpăra și utiliza chiar și de către începători și că nu știam că nu au prețuri mari, mai ales atunci când produsele sunt la promoție. Dacă eu am reușit deși niciodată nu am fost la un salon pentru manichiură și pedichiură profesionale și nu aveam habar despre ceea ce trebuie făcut, atunci cu siguranță vei reuși și tu.

Cum mi-am făcut singură manichiura și pedichiura acasă ca la salon

Eu mi-am cumpărat un set pentru începători la prețul de 149,99 lei care cònține lampă profesională, 3 oje semipermanente de nuanțe diferite dintre care două la alegere și o culoare impusă care e mov închis cu sclipici și e foarte frumoasă, două pile de unghii, două buffer, un dezinfectant sau degresant (primer) pentru pregătirea unghiilor, un diluant special, o bază coat, un top coat, bețișoare pentru cuticule, un gel cu sclipici, abțibilduri pentru unghii.

Cred că nu am omis nimic, însă setul meu conține tot ceea ce îmi trebuie ca să îmi fac manichiura și pedichiura cel puțin pentru un an de zile pentru că manichiura și pedichiura nu necesită refacerea mai devreme de intervale de două sau chiar trei săptămâni.

Probabil că oja rezistă și mai mult pe unghii, însă nu este frumos să umblu cu unghiile făcute cu ojă și crescute ca să se vadă spațiul gol lângă cuticulele pe care le tai săptămânal, așa cum vedem în general că se cam poartă din economie, sau din lipsă de programări pe la saloane.

Deși poate că descrierea operațiilor pe care le-am făcut nu este cea a unui specialist, cel puțin este sinceră și îți promit că dacă procedezi așa de la început până la sfârșit și tu vei reuși să îți faci manichiura și pedichiura perfecte cu aceste produse.

Cum am procedat ca să am manichiura și pedichiura acasă ca la salon? În primul rând mi-am curățat unghiile, le-am tăiat și le-am adus aproximativ la aceeași mărime și le-am pilit ca să le dau formă dreaptă cu colțurile puțin rotunjite, am înmuiat pielițele câteva minute în apă și le-am tăiat, am așteptat să se usuce bine și cu un buffer am nivelat ușor unghiile de la picioare pentru că mi-a fost teamă să mi le fac mai întâi pe cele de la mâini.

De asemenea eu îmi fac întotdeauna prima dată pedichiura și apoi manichiura și pentru a nu strica oja de la mâini în timp ce îmi fac pedichiura. După ce am pilit ușor suprafața fiecărei unghii cu respectivul buffer am șters ușor fiecare unghie cu un șervețel mic din set fără să le ating cu degetele sau cu altceva, apoi am aplicat pe fiecare unghie dezinfectantul degresant din set și le-am lăsat să se usuce la aer liber câteva minute.

După aceea am aplicat Base coat fără surplus pe pensulă, l-am întins bine în strat subțire și am introdus pe rând câte un picior cu unghiile în lampa care are senzor de prezență și am așteptat câte 120 de secunde pentru fiecare pentru că lampa având temporizator se oprește singură la 120 secunde.

După aceea am aplicat în strat foarte subțire primul strat de ojă semipermanentă cu pensula scursă bine de gura sticluței de ojă fără nici un surplus și din nou am pus pe rând fiecare picior cu unghiile în lampă pentru câte 120 secunde fiecare. Apoi am aplicat cel de al doilea strat foarte subțire de ojă semipermanentă pe care am întins-o bine fără surplusuri și din nou în lampă pentru încă 120 secunde cu unghiile fiecărui picior.

După această etapă am decupat cu forfecuța două abțibilduri pe care am dorit să le aplic pe unghiile mari ca exercițiu de începător, le-am înmuiat pe rând câteva secunde într-o farfuriuță cu apă, am umezit puțin și unghiile pe care am dorit să le aplic și cu degetul arătător umed am luat fiecare abțibild și l-am lipit unde am dorit pe cele două unghii.

Kit Oja Semipermanenta Profesionala SensoPRO 10ml cu Lampa UV #21 + CADOURI

Cu un șervețel din set am tapotat puțin cele două unghii ca să le usc mai repede și am mai așteptat puțin, apoi am aplicat pe toate unghiile Top coat în strat foarte subțire fără surplusuri și am pus din nou pe rând fiecare picior în lampă pentru câte 120 secunde fiecare. Acestea au fost operațiile pentru pedichiură și, pentru că mi-a reușit aproape perfect, am avut curajul să le repet ca să îmi fac și frumoasa manichiură.

Ceea ce nu trebuie să uiți este să nu îți atingi unghiile cu absolut nimic după ce ai pilit puțin accentuat cu bufferul și ai șters cu șervețelul special, nici măcar cu alt deget curat sau cu o altă unghie, până la sfârșit după ce ai uscat ultimul strat de top coat și ai terminat. Dacă din greșeală atingi o unghie cu degetul o iei de la capăt cu toate operațiunile începând cu bufferul.

Deși noi nu observăm, degetele noastre, chiar când sunt foarte curate, lasă particule de grăsime pe unghie care fac ca oja semipermanentă să se ia de pe unghii ulterior ca o ojă aproape obișnuită. Cu siguranță nu îți dorești să îți sară oja de pe unghii la vârfuri peste câteva zile de când ți le-ai făcut.

Cred că am făcut descrierea corect, însă vei primi instrucțiuni și în colet despre utilizarea lămpii, dar și pe site-ul magazinului online kitunghii.ro găsești modul de utilizare și descriere pentru fiecare produs în parte.

Dacă îți place să îți asiguri acasă principalele etape cosmetice citește tot aici pe blog și despre cele mai noi produse Farmec testate de mine, poate că te va inspira.

De unde mi-am cumpărat produsele pentru Manichiură și pedichiură acasă ca la salon

Eu sunt foarte mulțumită de faptul că mi-am cumpărat aceste produse de la KitUnghii, sunt foarte mulțumită de manichiura și pedichiura mea care arată strălucitor orice aș face fără să se decojească și să își piardă luciul așa ca ojele obișnuite sau ”rezistente” pe care le-am utilizat până acum și de care eram dezamăgită după aproximativ 2-3 zile de la aplicare.

Dacă îți vei cumpăra un astfel de set pentru începători, sau un alt set pe care îl preferi, ori cu un alt preț funcție de ce promoții sunt active când citești această postare îți recomand să îți iei și unul sau două seturi de abțibilde foarte frumoase care sunt foarte ieftine.

Poți de asemenea să îți mai cumperi și una sau două role cu benzi decorative de diferite culori care de asemenea sunt foarte ieftine când sunt la promoție, și de asemenea ți-ar mai trebui un set cu 10 produse pentru unghii ca niște degetare care îți vor trebui când îți vei curăța unghiile de oja semipermanentă ca să ți le faci din nou, ceea ce setul meu nu are și nu am știut că îmi vor trebui.

Când mi-a venit coletul și mi-am făcut pedichiura și manichiura am regretat pentru că nu am știut să mi le comand și sunt foarte utile pentru modele pe unghii, mai ales că folia cu abțibilduri pe care o vei primi în colet s-ar putea să nu fie exact ceea ce îți dorești. Poți să îți cumperi un set cu mai multe produse care arată ca acesta:

Kit Oja Semipermanenta SensoPRO 10ml cu Lampa UV LED #03

Dacă vei adăuga produse în comandă în sumă de peste 200 lei nu vei plăti taxă de transport. Îți recomand să nu faci greșeala mea pentru că nu am avut în comandă decât setul pentru începători, nu mi-am comandat nimic în rest pentru că nu am știut ce îmi va mai trebui, am plătit taxă de transport de 15 lei pe care puteam să o evit cumpărându-mi produse de încă 50 lei.

Pentru că nu am fost atentă de la început acum va trebui să plasez o nouă comandă ca să îmi cumpăr decorațiuni pentru unghii, 10 produse tip degetare pentru ștergerea ojei cu diluantul special și un set complet pentru epilare cu ceară de unică folosință cu multe rezerve de ceară și tot ce mai este necesar pe care l-am descoperit ulterior la kitunghii.ro și îl poți vedea în prezentarea fotografică de sub titlul acestei postări.

De asemenea consider că setul de începători pentru manichiură și pedichiură cu lampă, oje și accesorii nail art și setul de epilare cu aparat, rezerve de ceară și benzi sunt cele mai bune achiziții pentru întreținere care își pot găsi locul și utilitatea în casa oricărei femei, mai ales în vremurile acestea incerte în care pandemia conduce la închiderea periodică a saloanelor sau le scurtează programul, le diminuează clientela și ne ține în case.

Cu produsele din promoțiile de la magazinul online kitunghii.ro îți poți crea treptat propriul salon profesional de manichiură, pedichiură, epilare la prețuri foarte mici când sunt reduceri de prețuri.

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s