Cele mai noi produse Farmec testate

Am început noul an cu produse cosmetice noi pentru că ce ne este mai util și mai la îndemână nouă femeilor să ne cumpărăm dacă nu produse pentru îngrijire corporală? Și de unde să mi le iau mai întâi dacă nu chiar de la producătorul românesc Farmec.ro despre ale cărui produse am mai scris pozitiv aici pe blog?

Majoritatea femeilor folosim zilnic cel puțin câteva produse cosmetice ca cele pe care mi le-am cumpărat online și pe care le-am primit acasă acum câteva zile prin curier: săpun lichid, gel de duș, deodorant antiperspirant, demachiant, cremă de zi, cremă de noapte, cremă de mâini, șampon.

Sursa fotografiei: arhiva personală

Pentru participarea la concursul SuperBlog ediția de toamnă 2021 sponsorul Farmec a oferit fiecărui finalist câte un voucher în valoare de 40 lei pentru a ne achiziționa produse Farmec din magazinul său online, motiv pentru care m-am decis să adaug diferența de preț și să îmi fac cadou produsele de îngrijire pe care le folosim în mod curent acasă.

Acestea sunt unele dintre produsele pe care le-am mai folosit în trecut și am fost foarte mulțumită, exceptând gelul de duș cremă și laptele vitaminizant antistres Doina pe care nu le-am mai folosit niciodată până acum, însă de care deja de câteva zile de când le folosesc mă declar foarte mulțumită și le voi mai cumpăra.

Care mă încântă dintre ele cel mai mult? Toate, altfel nu mi le-aș fi comandat. Aș începe cu șamponul de tratament pentru păr pe care l-am mai folosit în trecut și nu înțeleg de ce l-am tot alternat cu altele din comerț pentru că este foarte bun și spală foarte bine părul lăsându-l moale și mătăsos. În plus are 400 ml și durează destul de mult o asemenea cantitate, cumulat cu faptul că l-am cumpărat la reducere de preț consider că am făcut o afacere foarte bună achiziționându-l.

Sursa fotografiei: Farmec.ro

Dacă în timp mă va ajuta să nu îmi mai cadă părul va fi excepțional pentru că încă mai am un frumos păr lung care însă se tot rărește. Se și regenerează, dar parcă nu în același ritm cu cel care pică, iar până când îmi ajung noile fire de păr la lungimea de acum până în talie durează destul de mult, timp în care se tot pierde din volum. Recomand acest șampon din propria experiență, fiind foarte mulțumită de el și de faptul că mi-am cumpărat un produs românesc de la brandul în care am deplină încredere: Farmec, Gerovital.

Despre cremele de zi și de noapte am numai cuvinte de laudă pentru că le-am mai folosit în trecut de mai multe ori, fiind foarte mulțumită de fiecare dată. Observ că este tipic mie să le alternez cu produsele altor branduri ceea ce nu este corect pentru că își fac efectul și îl mențin dacă le folosim zilnic o anumită perioadă, nu dacă le tot înlocuim cu altele. Ce pot să spun: textură bună, miros suav și plăcut care persistă, lasă pielea fină, catifelată, recomand. Sper să îmi mai diminueze ridurile de expresie care mi s-au format deja, să împiedice formarea altora, să regenereze pielea și să o mențină tânără și în bune condiții cât mai mult timp.

Sursa fotografiei: Farmec.ro
Sursa fotografiei: Farmec.ro

Laptele vitaminizant antistres Doina a fost o surpriză plăcută la contactul cu pielea și la efectul de finețe a pielii feței, gâtului și decolteului pe care l-am obținut după un masaj atât cât m-am priceput cu produs aplicat din abundență. Am repetat procedura și în zilele următoare și am șters surplusul după fiecare masaj aplicând una dintre cele două creme.

Sursa fotografiei: Farmec.ro

Văzând ce posibilitate de întrebuințare are atât ca demachiant, cât și ca produs de masaj care nu îngrașă pielea nu înțeleg de ce nu mi l-am cumpărat niciodată până acum, preferând alte produse scumpe. Recomand cu încredere acest produs în special pentru că poate fi folosit la masaj, ceea ce o cremă obișnuită nu poate face fără riscul de a îngrășa pielea.

Despre săpunul lichid am numai cuvinte de laudă: miroase excelent, spală bine, face spumă, lasă pielea curată, catifelată, reîmprospătată, mirosind suav și frumos a flori. Aplic apoi crema de mâini regenerantă din abundență și masez până la absorbția completă, iar efectul este mai mult decât mulțumitor: mâini curate cu pielea catifelată mirosind frumos. Am mai folosit în trecut această cremă de mâini pe care am cumpărat-o acum pentru că am fost mulțumită de ea dar, tipic mie, am alternat-o cu alte produse similare. Recomand.

Sursa fotografiei: Farmec.ro
Sursa fotografiei: Farmec.ro

Gelul de duș de asemenea spală bine, lasă pielea curată, reîmprospătată, mirosind frumos și suav a flori. După duș sau baie se poate șterge apa rămasă pe corp și se poate face un masaj corporal cu lapte vitaminizant antistres Doina, iar efectul va fi o surpriză plăcută de finețe a pielii și de miros plăcut. Apoi obligatoriu se aplică deodorantul antiperspirant, iar eu l-am ales pe cel cu pudră Gerovital natural care miroase frumos, își face treabă de a împiedica transpirația cu mirosul ei neplăcut să ne strice ziua, iar dacă e masat până la uscare completă nu lasă urme pe haine.

Sursa fotografiei: Farmec.ro
Sursa fotografiei: Farmec.ro

Încercă și tu produsele Farmec și vei avea nu doar avantajul de a folosi produse de bună calitate ci și multe beneficii pentru clienți. Spre exemplu, eu am acumulat comenzi de aproape 1000 de lei până în prezent, iar după următoarea comandă, când voi depăși acest prag, voi obține întotdeauna 5% reducere la toate produsele pe care le voi comanda care nu beneficiază deja de o reducere pe site la comenzile în valoare de minim 100 lei. De asemenea toți clienții beneficiază de transport gratuit la comenzile în valoare de peste 89 lei.

Asta înseamnă că ne putem cumpăra online produsele direct din magazinul online Farmec mult mai ieftin decât le-am putea cumpăra din multe magazine fizice care nu aparțin brandului, bucurându-ne de garanția calității, de promoții valabile numai pe site și de multe avantaje pentru clienți.

Împărtășește-ne într-un comentariu ce produse pentru frumusețe și îngrijire folosești și ce trucuri ai pentru a-ți menține tinerețea și suplețea pielii.

Publicitate

2 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s