Farmec, prima alegere când cumpărăm produse cosmetice și de curățenie

Tu știai de ce, care, cum și când cumpărăm produse cosmetice și de curățenie Farmec. Iată ce reprezintă produsele Farmec pentru mine sumarizate în următoarele idei:

Conținut:

 1. De ce aleg să cumpăr produse Farmec?
 2. Câteva produse din portofoliul companiei Farmec
 3. Promoțiile Farmec
 4. Cum procedăm avantajos când cumpărăm produse cosmetice și de curățenie de la Farmec

De ce aleg să cumpăr produse Farmec?

Ceea ce în primul rând a determinat articolul despre Farmec este faptul că prin activitatea sa demonstrează responsabilitate față de mediul înconjurător și generozitate față de oameni. Astfel, toți clienții companiei pot returna ambalajele produselor din portofoliu, în vederea închiderii ciclului de viață al produselor odată cu recuperarea ambalajelor, pentru ca acestea să fie apoi reciclate corespunzător.

Pentru a stimula această practică a oferit un produs cadou la fiecare patru ambalaje returnate în cele peste 30 de magazine Farmec și Gerovital din țară, reușind să recupereze peste 50000 de ambalaje în vederea reciclării. Campania va continua pentru că a înregistrat un succes, reușind astfel să diminueze impactul activității sale asupra mediului înconjurător.

Notabile sunt și campaniile umanitare desfășurate frecvent de compania Farmec care întoarce o parte din profituri către diferite categorii sociale. Exemple ar putea fi campanii ca: un voucher cadou în valoare de 30 lei pentru donatorii de sânge, sau donațiile de 5% din vânzări pentru Crucea Roșie.

Trebuie reținut și faptul că 60.000 de produse de maximă necesitate sunt distribuite către centrele de refugiați de pe teritoriul României: produse esențiale pentru igienă și îngrijire personală – geluri de duș, șampoane, săpunuri, pastă de dinți, creme pentru copii, deodorante, dezinfectanți.

Aceste fapte cu impact social care vor continua sub diferite campanii de necesitate cumulate cu reputația națională și internațională a companiei pentru produsele sale, precum și cu faptul că fiind români trebuie să sprijinim producătorii români cumpărându-le produsele și în acest fel să ajutăm economia națională, arată că folosind produsele companiei Farmec am avea cu toții de câștigat.

Câteva produse din portofoliul companiei Farmec

Poate nu toată lumea cunoaște, dar renumitele produse cosmetice Gerovital sunt produse în România de către compania Farmec. Unele dintre cremele de față antirid au fost premiate național și internațional, se produc și în prezent și concurează cu succes alte companii celebre în industria cosmetică.

Pentru că eu cumpăr produse Gerovital periodic pot să le recomand ca având un excelent raport calitate/cantitate/preț, mai ales când sunt periodic la promoție. Chiar acum câteva zile mi-am cumpărat o cremă Gerovital cu retinol care se aplică dimineața și seara și o cremă Gerovital H3 antirid de zi cu factor de protecție solară 10, ambele aflate la preț redus.

Gama completă pe care o vizez în viitor pentru cumpărături online și tratamente faciale este Gerovital H3 Equilibrium. În afară de calitatea foarte bună care prelungește efectele tratamentului cosmetic de la salon, gramajele produselor sunt de 100 ml și 200 ml ceea ce înseamnă că le putem utiliza două sau trei luni pe față, gât și decolteu fără teama că se termină rapid dacă folosim o cantitate mai mare pentru masaje complexe.

Femeile în general cunosc cât de benefică este pentru ten aplicarea unei creme bune de față și cât de bine ne simțim dimineața și seara după o curățare adecvată cu demachiant, apă micelară sau un gel spumant de spălare, urmată de masarea cremei hidratante, antirid, anti-age pe față, gât și decolteu.

Fiind o companie cosmetică cu tradiție în țara noastră, care se bucură de recunoaștere națională și internațională, ar trebui ca Farmec să fie prima noastră alegere atunci când cumpărăm produse cosmetice, produse de curățenie pentru casă, dezinfectanți, deodorante și nu numai, având 34 de game de produse din care să le alegem pe cele preferate atât pentru femei și pentru bărbați, cât și pentru locuință.

Ceea ce mi-a plăcut de asemenea la compania Farmec este faptul că au o gamă foarte evoluată și apreciată pentru îngrijirea părului. În special m-au interesat produsele împotriva căderii părului și pentru îmbunătățirea rezistenței părului pe care le folosesc de ceva vreme și de care sunt foarte mulțumită.

La fel ca majoritatea persoanelor și eu am folosit multe feluri de șampon de păr și le alternez periodic, însă prefer să îmi cumpăr Șampon Anticădere împotriva căderii părului, în ambalaj de 400 ml pe care îl cumpăr când este la promoție.

Pentru soluțiile de păr cu petroleum împotriva căderii părului pe care le produce Farmec încă nu am găsit corespondent pe piață la o altă firmă și le recomand pentru că mi s-au părut foarte eficiente. Vei descoperi toate aceste produse de îngrijire a părului în gama Gerovital Tratament Expert.

Pentru perioada de pandemie pe care o traversăm au devenit indispensabili dezinfectanții de mâini, pentru suprafețele din spațiile pe care le frecventăm, pentru rufele pe care le utilizăm, iar la Farmec găsim o întreagă gamă de produse din care să alegem pe cele pe care dorim să le folosim, la prețuri accesibile, mai ales în perioadele în care produsele sunt în campanii de reduceri de prețuri.

Având o experiență atât de îndelungată în industria cosmetică și o preocupare permanentă de a îndeplini toate dorințele de înfrumusețare și de a acoperi toate nevoile de îngrijire, Farmec are și o gamă de produse cosmetice pentru machiaj de foarte bună calitate așa cum ne-a obișnuit.

Ca să te convingi că eu chiar folosesc produsele Farmec, vezi ce am scris despre comanda mea de produse și aici Cele mai noi produse Farmec testate.

Probabil majoritatea femeilor cunosc indispensabilul produs de curățenie pentru aragaze și cuptoare Trimf și produsul Detartrant Nufăr pe care este imposibil să nu îl fi folosit în gospodărie și vă reamintesc că le produce Farmec împreună cu produse de scos petele, produse de curățenie fără clătire și multe alte acoperind toate nevoile de curățenie pentru:

 • bucătărie,
 • baie,
 • mobilă/parchet,
 • țesături,
 • linia verde,
 • universal,
 • dezinfectanți,
 • detartranți,
 • insecticide.

Promoțiile Farmec

Comandând online produse de la Farmec vom beneficia de următoarele promoții care în timp mai pot fi înlocuite cu altele, dar le poți verifica actualizate la zi pe site-ul farmec.ro în categoria Promoții:

 • Până la 30% | Easter Shopping Event
 • 25% Reducere | Gerovital H3 Equilibrium
 • Transport Gratuit | Protecție solară
 • Transport Gratuit | Miercuri ai din plin Farmec
 • Până la 30% | Dermatocosmetice Premium
 • Cadou la 2 produse Nufăr
 • Săptămânal 9 produse la reducere
 • 1 + 1 Gratuit | Pachet Dezinfectanți de Mâini
 • 1 + 1 Cadou | Pachet Săpun Lichid + Dezinfectant
 • 15% Reducere | Abonare la Newsletter
 • Outlet

Cum procedăm avantajos când cumpărăm produse cosmetice și de curățenie de la Farmec

Atunci când facem cumpărături online de la Farmec nu trebuie uitate promoțiile Miercurea ai din plin Farmec și Săptămânal 9 produse la reducere, iar dacă acum faci pentru prima dată o comandă pe acest site, atunci neapărat să nu uiți să beneficiezi și de promoția Înscriere la Newsletter: -15% reducere.

Nu trebuie omis plafonul de comandă de 89 lei pentru care beneficiem de transport gratuit, precum și celelalte promoții care se pot cumula, astfel încât ne vom cumpăra mereu produsele pe care le folosim în mod curent la prețuri foarte avantajoase comparativ cu cele pe care le găsim în magazinele fizice.

Nu ezita să faci o vizită în magazinul online farmec.ro unde vei redescoperi produsele pe care le-am mai folosit și ne-au plăcut sau produse din game noi care vor surprinde prin inovație, utilitate practică și foarte bună calitate.

Având în vedere că multitudinea de game de produse acoperă toate nevoile de îngrijire și înfrumusețare cu siguranță vom putea să facem cumpărături online cel puțin o dată pe lună de la Farmec atât pentru îngrijirea personală cât și pentru curățenie pentru că vom avea numai avantaje atât pe termen scurt, cât și în viitor.

Compania nu se oprește aici cu beneficiile acordate clienților săi, astfel încât atunci când totalul comenzilor noastre atinge pragul de 1000 lei ne va acorda la comenzile următoare o reducere de 5% din prețurile tuturor produselor care nu beneficiază deja de o reducere.

La fel și în cazul însumării valorii tuturor comenzilor peste pragul de 2000 lei va acorda reducerea în procent de 10%, iar peste pragul de 3000 lei va acorda 15% reducere în mod identic pentru comenzile viitoare. Nu e minunat să beneficiem de reduceri personale oricând dorim să comandăm, dar produsele favorite nu se află la promoție?

Sursa articolului: farmec.ro

Sursa fotografiilor: farmec.ro

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s