Aventuri extraordinare în DVD-uri cu desene animate

Lasă-ți copilul tău sau copilul din tine să pătrundă într-o aventură magică vizionând această Colecție de Desene animate pe DVD, în cadrul unei serii de scurt-metraje Disney extraordinare! Am expus mai jos câteva exemple pe care le-ați putea viziona împreună în familie:

 1. DVD-uri cu desene animate
  1. Mickey si Vrejul de fasole (DVD)
  2. Tom si Jerry Spioni (DVD)
  3. Tom si Jerry – scoala s-a terminat (DVD)
  4. Nazdrăvanii din pădure: Speriosul sperioșilor (Blu Ray Disc)
  5. Looney Tunes All Stars Vol. 1
  6. Best Of Bugs Bunny – Morcovul de aur (DVD)
  7. Looney Tunes All Stars, vol. 3 / DVD
  8. Looney Tunes: Best of Daffy and Porky (DVD)
  9. Fabrica de râs a lui Donald (DVD)
 2. Unde găsesc aventurile extraordinare în DVD-uri cu desene animate?

Într-o lume cu atât de multă violență la televizor este mai bine să vadă DVD-uri cu filme frumoase cenzurate de tine până când va avea vârsta la care să decidă ce programe merită să fie văzute și la care să schimbe canalul de televiziune.

Bucurându-se de aventurile extraordinare din DVD-uri cu desene animate copilul va fi ocupat să pătrundă în lumea personajelor, va învăța să vorbească sau își va îmbogăți vocabularul, imaginația, creativitatea, se va dezvolta personal, se va distra, se va bucura, va deveni un mic povestitor descriind cu încântare scenele pe care le-a văzut în filmul animat.

DVD-uri cu desene animate

Acestea sunt doar câteva exemple din ceea ce poți să găsești prin magazinele online:

Mickey si Vrejul de fasole (DVD)

Personajele preferate din lumea Disney apar în „Mickey și vrejul de fasole”, o relatare plină de imaginație a celebrei povești atât de îndrăgite.

Inspirați de aventura nemuritoare a lui „Jack și vrejul de fasole”, Mickey, Donald și Goofy se cațără pe un vrej de fasole fermecat până sus, în cer, într-un loc unde totul e uriaș: mâncarea, castelul și temutul uriaș pe nume Willy care păzește o frumoasa harpă aurită. Vor reuși Mickey și prietenii săi să se dovedească mai isteți decât uriașul și să se întoarcă în siguranță acasă?

Tom si Jerry Spioni (DVD)

E doar o altă zi de plajă pentru Tom în duelul cu Jerry … până când se ciocnesc de spionii juniori de clasa mondială Jonny Quest și Hadji și însoțitorul acestora canin, Bandit.

Când vechiul duşman de familie Dr. Zan descoperă că tatăl lui Jonny, Dr. Benton Quest, are un dispozitiv care ar putea rezolva problemele de energie ale lumii, Zan trimite armata pisicii rele să-l fure și să-l captureze pe Benton și garda sa de corp, Rase Bannon. Asta e atunci când Jonny și noii săi prieteni cu blană intra în acțiune!

Tom si Jerry – scoala s-a terminat (DVD)

Clopoțelul a sunat și ora de râs a început! Când vine vorba de distracție, cele mai îndrăgite personaje de desene animate, Tom și Jerry, devin elevi conștiincioși, aducându-ne multe jocuri și voie-bună.

Indiferent dacă se desfășoară în clasă sau în curtea școlii, există o lecție pe care Tom nu o va învăța în niciun chip: nu va reuși niciodată să-l prindă pe Jerry! Nu rata o distracție pe cinste în familie!

Nazdrăvanii din pădure: Speriosul sperioșilor (Blu Ray Disc)

Elliot, Boog și toate viețuitoarele tale preferate din pădure, se întorc într-o nouă comedie plină de aventură, Năzdrăvanii din Pădure: Speriosul Sperioșilor.

Când dintr-o haioasă confuzie, atât oamenii cât și animalele cred că un vârcolac feroce terorizează meleagurile Pădurii Naționale Timberline, fostul vânător Shaw profită de ocazie pentru a redeschide sezonul de vânătoare. Cu Shaw dezlănțuit și toate animăluțele aflate în primejdie, este de datoria lui Boog, Elliot și Mr. Weenie să-și înfrunte temerile și să prindă evazivul vârcolac, astfel încât sezonul de vânătoare să înceteze pentru totdeauna.

Looney Tunes All Stars Vol. 1

Desene animate avându-i drept protagoniști pe: Buggs Bunny, Wile E. Coyote și Road Runner, Elmer, Cecil Țestoasa și mulți alții.

Best Of Bugs Bunny – Morcovul de aur (DVD)

Printre cele mai populare și recunoscute personaje de desene animate create vreodată, Bugs Bunny are o personalitate atât de vie, încât e greu de crezut că nu există „cu adevărat“.

Looney Tunes All Stars, vol. 3 / DVD

Looney Tunes All Stars Vol. 3 conține cele mai frumoase desene animate cu personajele favorite Looney Tunes! 

Looney Tunes: Best of Daffy and Porky (DVD)

Daffy (rățușca năzdrăvană) și Porky (porcușorul răutăcios) formează cel mai ciudat cuplu animat. Au jucat împreună în nenumărate filmulețe de desene animate, în care au profitat din plin de amuzantele lor personalități opuse.

De-a lungul remarcabilei lor cariere, nebunia impulsivă a lui Daffy a devenit din ce în ce mai pronunțată, în timp ce bâlbâitul de Porky a devenit cel care nu reușește să ducă niciodată lucrurile până la capăt.

Fabrica de râs a lui Donald (DVD)

De la prima secvență până la ultima, Fabrica de râs a lui Donald / Donald’s Laugh Factory este locul unde se produce distracție non-stop.

Unde găsesc aventurile extraordinare în DVD-uri cu desene animate?

DVD-urile cu desene animate prezentate mai sus pot fi găsite în magazinul online carturesti.ro unde se află și o colecție impresionantă de cărți cu povești pentru cei mici, cărți ilustrate interactive, dar și filme și muzică pentru adulți și cărți pentru toate vârstele.

Citește și despre muzică: O plăcere rafinată: magia muzicii lui André Rieu

Oricare dintre acestea le poți cumpăra online pentru familie sau pot fi oferite în dar atunci când sărbătorești pe cineva sau când dorești să îi arăți cuiva că e special pentru tine. Fie că sunt așteptate sau, dimpotrivă, sunt oferite ca surpriză, cadourile aduc cele mai frumoase bucurii, iar aventurile extraordinare din desene animate vor fi primite cu plăcere.

În cazul în care plasezi o comandă cu livrarea în România, prin curier rapid, cu valoare mai mare de 150 de lei, livrarea este gratuită. În cazul în care optezi pentru ridicarea produselor dintr-o librărie Carturesti aleasă de tine, poți face aceasta gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Informații privind împachetarea, transportul, livrarea și plata produselor găsești pe site.

Sper să îți găsești cele mai frumoase metode de a petrece timpul liber cu produse de pe site-ul carturesti.ro, magazin online pe care îl poți accesa chiar și acum cu un clic pe DVD-uri cu desene animate ca să vezi aventuri extraordinare ale unor personaje îndrăgite.

Sursa articolului: carturesti.ro

Sursa fotografiilor: carturesti.ro

Categorii: Etichete: , , , ,

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s