Cum să organizăm mai multe evenimente la mare într-unul singur

Cred că știrile de la televizor cu filmări de interviuri pe faleză mi-au adus dorul de mare subit, sau poate doar căldura de afară, nici nu mai știu exact. Vremea frumoasă cu soare arzător în plină primăvară mă îmbie spre stațiunile de pe litoral pe care nu le-am văzut de câțiva ani, dar intenționăm să recuperăm în perioada următoare.

Avem deja planuri avansate pentru a petrece vacanța la mare în stațiunea Cap Aurora pe care am descoperit-o de curând pe internet. Așa am aflat că Hotel Opal pe care l-am vizitat online a trecut recent printr-un amplu proces de modernizare, iar curând va prezenta turiștilor noul restaurant, amenajat după un proiect inedit, așteptându-ne la mare în sezonul estival 2022. Este amplasat pe faleza din partea nordică a peninsulei Cap Aurora, la 50 de metri de plajă. 

Imediat ne-a încolțit ideea că este locul ideal unde am putea să sărbătorim mai multe evenimente la mare într-unul singur: nunta, luna de miere, ziua onomastică a soțului, ziua cununiei civile și împlinirea unui număr de ani de căsătorie. Oricare dintre aceste ocazii personale poate fi un eveniment demn de sărbătorit cu o petrecere de neuitat.

Sursa fotografiei: Hotel Opal – Cap Aurora

În primul rând, deși suntem căsătoriți de peste zece ani, noi nu am făcut cununie religioasă și se pare că este importantă, nu ca eveniment privat din care s-ar putea scoate un profit, ci din punct de vedere religios. Ortodoxia română este refractară la acceptarea familiilor în care soții nu sunt cununați religios și îi consideră că trăiesc în păcat.

Și pentru mine e importantă cununia religioasă, dar eu visez mai mult la petrecerea de după ceremonie. Mi-ar plăcea însă ca dacă tot ne luăm cazare la mare la Hotel Opal să facem și nunta acolo pentru că au experiență și toate dotările corespunzătoare pentru astfel de evenimente. Astfel avem certitudinea că ar ieși o petrecere frumoasă și un sejur memorabil de câteva zile între rude, prieteni, cunoștințe și alți oaspeți ai hotelului.

Nu se compară o nuntă într-o locație obișnuită cu nunta la mare la un hotel cu camere, cu restaurant și două terase cu vedere și ieșire direct la plajă și la mare. Au totuși un restaurant pentru evenimente cam mare pentru ce plănuim noi și sunt prea multe pentru petrecerea noastră cele 360 de locuri din interior, însă ne rămâne mai mult loc pentru dans. Sper că DJ-ul hotelului va găsi în recuzita lui niște hore și sârbe oltenești pe care să jucăm până la ziuă sau până când ne rupem pantofii.

Sursa fotografiei: Hotel Opal – Cap Aurora

În al doilea rând în luna aprilie împlinim un număr de ani de la cununia civilă care merită sărbătoriți frumos. Am trecut prin multe, dar am fost împreună și de aceea am răzbit printre dificultăți mai ușor. Ne simțim destul de tineri și îndrăgostiți ca să nu ni se pară că nu avem motiv de veselie în familie data din an la care ne-am căsătorit.

Nici cu această ocazie noi nu am dat niciodată petreceri în familie sau între prieteni. Ne-am felicitat frumos noi între noi în casă, uneori am ieșit la restaurant în doi și ne-am continuat viețile împreună. Rezistența în timp a angajamentului de căsătorie merită celebrat în fiecare an pentru sentimentele noastre frumoase care ne-au unit.

În al treilea rând în curând vine și ziua onomastică a soțului pe care de asemenea nu am mai sărbătorit-o cu invitați din prima tinerețe. Ba n-am avut timp, ba n-am avut chef, ba n-am avut bani, ba au fost alte urgențe de rezolvat sau restricții de respectat în pandemie. E timpul să stopăm acest mod de a privi cu indiferență aniversările din familie pentru că trece viața fără să profităm de ea.

Câteva zile de weekend pe litoral de petreceri cu familia și prietenii apropiați și plimbări sunt benefice tuturor. Vremea frumoasă tot mai călduroasă ne-ar ține mult afară pe faleză, pe plajă și pe cele două terase ale hotelului cu 120 de locuri. Alegerea este foarte ingenioasă pentru că dacă ne prelungim șederea ar putea fi o nuntă cu lună de miere inclusă. Cine nu își dorește o a doua lună de miere care să restarteze un mariaj de lungă durată?

Sursa fotografiei: Hotel Opal – Cap Aurora

E timpul să coroborăm toate aceste aniversări necelebrate la timpul lor cu nunta pe care trebuia să o facem la momentul cununiei civile și să organizăm un mare eveniment urmat de luna de miere care să dureze minim o săptămână. Merităm pentru că trec viețile și noi nu profităm de toate ocaziile ca să ne bucurăm de ce ne oferă bun și frumos.

Locul ideal pentru toate acestea l-am ales în acest hotel la mare astfel încât să bifăm fericiți și fără griji toate evenimentele din agendă într-unul singur reușit. Am ales Hotel Opal nu doar pentru că oferă cazare la mare cu oferte pentru litoral 2022 ci și pentru că ne poate organiza toate evenimentele de familie în legătură cu care am constatat că îndeplinește cerințele noastre.

Ne-am dorit să cumulăm o vacanță reușită, evenimentele familiei într-unul singur și luna de miere în care putem rămâne în același loc imediat după petrecere fără să fie nevoie să o amânăm până la o dată necunoscută care nu va veni curând pentru că nu ne putem sincroniza agendele.

Totodată a contat foarte mult și sala de conferințe cu 80 de locuri în care dorim să organizăm un eveniment de mulțumire în care să ne exprimăm recunoștința pentru membrii familiei și prietenii care vor veni și pentru cei ce vor absenta motivat pentru că ne privesc din ceruri.

Sursa fotografiei: Hotel Opal – Cap Aurora

Ca un plus Hotel Opal vine cu amplasarea excelentă, decorul elegant, terasa cu priveliște către mare, atmosfera rafinată, preparatele atent pregătite de către maeștrii bucătari și serviciile ireproșabile care vor face din evenimentul nostru o reușită.

Ca și când nu ar fi fost de ajuns această ofertă, ne vor asigura asistență specializată pe toată durata evenimentului în mod gratuit, meniuri personalizate și posibilitățile de a mânca într-un ambient modern și relaxant, parcare gratuită, în limita locurilor disponibile, tarife speciale de cazare pentru invitați.

Dacă și tu dorești un sejur ca în povești la mare cu posibilitatea să organizezi evenimente reușite la mare, la Hotel Opal, poți să vizitezi site-ul hotelopal.ro unde găsești datele de contact în pagina Contact sau pur și simplu să accesezi butonul ”Rezervă acum” din meniul principal și să îți revervi vacanța la mare.

Sursa articolului:  Hotel Opal – Cap Aurora

Sursa fotografiilor:  Hotel Opal – Cap Aurora

Notă: Articolul a fost scris pentru Proba nr. 13 a concursului Spring SuperBlog 2022, a 24-a ediție a proiectului, care se desfășoară începând cu 1 martie 2022, titlul probei fiind Evenimente reușite la mare, la Hotel Opal propus de  Hotel Opal – Cap Aurora

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s